Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy azt hittétek hogy tetszetek az illetőnek, de aztán mégse?

Figyelt kérdés
Azt hittem randizok a sráccal, de rájöttem hogy nem. Csak haverkodni akart velem. Plusz megtudta, hogy 18 évesen még kapcsolatom se volt, így elég hülyének, szánalmasnak, naivnak érzem magam. Főleg azért, mert azt hittem tetszem neki! És a suliba mindennap látom, szóval... Van Nektek is kínos sztoritok?
2014. febr. 11. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Kinos sztori? Amikor letoltam a gatyam, felkialtott: je, olyan mint a faaasz, csak sokkal kisebb :) Eleg kinos? :)))
2014. febr. 11. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Anno oda-vissza voltam egy srácért, de csak meg akart fektetni. Nagyon "szerelmes" voltam, de sehogy sem sikerült neki még a lábam közé sem nyúlnia. :D Később kiderült, hogy elhíresztelte, hogy megdugott... A volt haverjaival jót röhögtünk rajta. :D Bár ez inkább neki ciki. :D
2014. febr. 11. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak ilyen volt, rengeteget csalódtam a lányokban is, meg önmagamban is. Az évek múlásával egyre rosszabb és nehezebb, és már fogalmam sincs, hogy milyen "jelekre" is kellene odafigyelnem, de lassan amúgy is ki fogok égni, és nem sok értelmét látom az egésznek.
2014. febr. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!