Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyunk Szerelmesek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyunk Szerelmesek?

Figyelt kérdés

4 hónapot együtt voltam egy fiúval és sajnos még szeretem...:(:(:(

pedig már lassan fél éve szakítottunk...:(::((

(közös döntés alapján szakítottunk...mert eléggé keveset tudtunk együtt lenni)

(de akkor még nem tudtam hogy mennyire szereteek,és nem tudok meglenni nélküle):(:(:(

próbáltam vele újra összejönni de azt mondta h ez nem fog menni...mert van 1 új barátnője...:(:(:((

nemtudom nem szeretni mert minden nap látom :(

és fáj a szívem :(:(:(

hogy szeressek ki belőle?

Kérlek Segítsetek:)

Előre is Köszönöm

2009. dec. 8. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
tuti valami hüje emós pi csa vagy......
2009. dec. 8. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:

nem az vagyok!

és segítséget képtem!

már bocsi

2009. dec. 8. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, sajnos nem tudunk ebben segíteni... Keresned kéne más pasit...

Gondolom, azért emiatt nem akarsz apácának menni.

2009. dec. 8. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom, h nagyon rossz...Ezen mindenki átesik az életben, van aki többször, van aki kevesebbszer. Majd idővel megtanulod kezelni ezt az érzést. Próbálj meg minél többet emberek közé menni, szórakozz, ismerkedj, keress új hobbikat stb, csak az idő segít, de addig is soha ne könyörögj egy pasinak, h fogadjon vissza, ha vmit akar, úgyis keresni fog.
2009. dec. 8. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
sajnos ezen mi nem tudunk segíteni, próbálj vele bezsélni és találjatok közös megoldást, ha ez nem jön össze, akor sajnos nem ő volt az igazi... és túl kell élned. ez az élet rendje szeretünk, é csalódunk is egyaránt...legyen ez akármi....:(
2009. dec. 8. 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek...(L)
2009. dec. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!