Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok komolyan tetszeni a fiúknak, fognak nőiesnek látni, ha vékony vagyok és alig van mellem?
Amèg volt rajtam felesleg b80 as mellem volt. De mióta lefogytam lefogytam a mellemet is ès mèg a lehető legkisebb melltartó is eláll. Teljesen szokatlan ès nagyon nem szeretek melltartó nèlkül lenni mert most olyan kislányosnak látom az alakom ès fèlek, hogy a fiùk se fognak nőiesnek látni ès nem fognak kìvánni se, mert nincs rajtam semmi foghatò, semmi izgatò.
Szerintetek?
Nekem apa mindig azt mondta, hogy a fiùk szeretik ha egy lányon van mit fogni, de rajtam most kevesebb anyag van, mint egy 12 èvesen. ..:(
21/l
Nekem kimondottan az esetem a vékony, kis mellű lány. Ne aggódj :)
23F
hízol vagy 5 kilót, és ellenállhatatlannak találnálak, az fix, de sztem így is
F20
"Szerencsére nincs két egyforma ízlésű ember"
Hé, azért remélem, hogy lesz még olyan, akinek én jövök be!
Egy nő nem a mellei méretétől nő, hanem a kisugárzásától..
Nagyon vékony (kicsi cicijű pl 75A) lány sokkal sokkal törékenyebb, finomabb, nőiesebb lehet, egy 100D mellű buldózernél....
NEM A MELL MÉRETE HATÁROZZA MEG A NŐIESSÉGED!!!
Ha te nem hiszed magadról, hogy vonzó lehetsz akkor nem is vagy az!!! (s ez nem a melled mérete miatt, hanem a rossz gondolkodásod miatt van!!!!) Ha viszont belenézel a tükörbe s azt gondolod a melled megsimítva, hogy :
"picik, de gyönyörű, feszes formás" akkor egy idő után ezt is fogod kisugározni... az elégedettséget, a finomságot, a nőiességet...
Remélem érted a lényeget...
26/ kicsi cickójú hölgy...
Az egy dolog hogy vékony vagy,de akkor islehet jó alakod,a melleid meg ha kicsik akkor is lehetnek formásak :)
Amúgy is sokan szeretik avékony sportos lányokat! :)
Még megkérdezhetem milyen magas vagy?
Amúgy volt már barátod/kapcsolatod?
Köszönöm mindenkinek a bátorítást! :)
Utolsó 163 cm vagyok.
Az pont jó magasság,szerintem egyáltalán nem baj h vékony vagy!
Mondjuk nekem az alacsony lányok jönnek be amúgy is! ;-)
Tudnál képet küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!