Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt feminista férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt feminista férfiak? Nők, találkoztatok már ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Számotokra mit jelent a feminizmus? (ne a wikiről másoljatok be cikket, tisztában vagyok vele mit jelent, az érdekel, hogy az erre a kérdésre válaszolóknak mit jelent)

Hogyan viselkedtek egy randin? (pl. szék kihúzása, kabát lesegítése, stb. .... bár ha jobban belegondolok, ez inkább illem kérdése)

Milyen számotokra az ideális nő? Milyen belső tulajdonságokkal bír?

Korotokat legyetek szívesek leírni:)

Köszönöm.

2014. febr. 10. 20:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
nah ezért tartunk itt, aztán jön a sok panaszkodó, önbizalom hiányos egyed, hogy a lányok mennyire el vannak szállva maguktól, egy férfi ne legyen már feminista
2014. febr. 10. 20:16
 12/18 anonim válasza:
9%
szubmisszív férfi nem érdekel?
2014. febr. 10. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

én radikális antifeminista úriember vagyok. De nem mondom azt, hogy a nőknek a konyhában a helye.

Na erre varjál gombot, kérdező! :P

2014. febr. 10. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
3%
Feminista férfi?Borzalom!
2014. febr. 10. 21:02
 15/18 anonim válasza:
0%

Igen, sajnos vannak feminista férfiak.

Dowd viszont kicsit félreértelmezi a feminizmust, mert ők éppen ellenzik például a kabátfelsegítést, székkihúzást, ajtónyitást, stb. is. Amit ő magáról ír, az nem feminista.

A feminizmust és a feministákat ismerjük, attól nem lesz valaki feminista, mert néhány teljesen jogos női önrendelkezést támogat.

Ha szétnéztek a világban a feminista mozgalmak ma már női előjogokat akarnak kiharcolni (hiszen Európában nincs is jogi alapú nemi megkülönböztetés, kivéve néhány apróságot, amik a nők javára szólnak), és nem az egyenjogúságról, vagy a valódi nőiesség támogatásáról szólnak.

2014. febr. 13. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
29%

Én gyűlölöm a feministákat.

De ha már egyenjogúság van akkor elvárom, hogy a nő ki tudja nyitni magának az ajtót, fizesse a saját részét a randin, stb.

20:09-es válaszolónak:

Az nem illem, hanem papucsság.

2014. ápr. 8. 03:05
 17/18 anonim ***** válasza:
#4-es és #6-os válaszoló, hálát adok az égnek, hogy léteznek olyan férfiak, mint ti! A mai világban nem kevés intelligencia kell ahhoz, hogy ezeket a problémákat, amiket említettetek, magától felismerje az ember férfiként. Örülök, hogy vannak normális gondolkodású emberek. :)
2014. dec. 17. 19:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne egy feminista látásmódja és szívesen belemennék vele egy beszélgetésbe/vitába.
2014. dec. 31. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!