Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Amire kereslet van, arra kínálat is.
Ha az ott maradt 7 ember lelkesen figyelte a leányt, akkor nyilván úgy érezte, hogy érdemes előadni a művészetéből egy kis ízelítőt. A kérdés kifejtés alapján egy ártatlan mókának vélem, nem hiszem, hogy fiatalon senki nem követett el semmi hülyeséget. Ne legyünk már álszentek...
Először is a tartom magamat annyira férfinak, hogy nem
ri-bancozok le nőket. Ezt azért alapvetőnek tartom, és magam felé kötelezőnek. Másrészt tudod nem pippantotta le azt a 7 srácot. Tudod nem itélkezem zsigerből, nem riban-cozok, pláne nem mások hátam mögött, és igen: ha ott vagyok, akkor együtt röhögök vele. A legkönnyebb lejátszani a nagymenőt, és a legnehezebb elgondolkodni mielőtt másokat megszólok.
Nincs ezzel semmi gond. Egy kulturált lány is megengedhet buliban nyugodtan ennyi kis exhibicionizmust. .
Ez egy teszt lehet, gondolhatja pl. , hogy "ha már ahhoz bénák vagytok, hogy fel merjetek kérni táncolni, kiváncsi vagyok arra, hogy szexi tánc közben legalább megbámulni van-e bátorságotok".
ha nem mutatott semmi olyat, akkor nem értem mi a baj ezzel :OOO
főleg egy bulin.
Nem gondolom hogy r!banc, csakkicsit lazább felfogású, ami bizonyos határig inkább pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!