Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrányomra változtam vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrányomra változtam vagy csak rossz a kép?

Figyelt kérdés

borzalmas ez az új kép rólam a hasam is nagy és a csípőm is szélesebbnek tűnik. Egy év telt el a képek között.

[link]

[link]

fogynom kellene ugye? vagy legalábbis edzeni.

2014. febr. 9. 23:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jó alakod van, jobb ha megbékélsz magaddal!
2014. febr. 9. 23:44
 12/20 A kérdező kommentje:
hát pedig csak egy év telt el és 22éves vagyok szeretném, ha ilyen lenne nyárra: [link]
2014. febr. 9. 23:46
 13/20 LeftBehind ***** válasza:
Te tudod, nekem speciel így jobban tetszik, de hát ízlések és pofonok.
2014. febr. 9. 23:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Úristen, dehogy kéne fogynod! Aki ezt írta, az nyilván csak viccelt, vagy valami nem stimmel vele.

Csinos vagy és inkább vékonyka.

Ha mégis úgy érzed, hogy akarsz javítani az alakodon, akkor inkább edzéssel tedd, de nehogy fogyj!

2014. febr. 9. 23:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem előnyödre változtál.
2014. febr. 9. 23:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Felesleges! Jó ez! :)
2014. febr. 10. 00:01
 17/20 anitaanita ***** válasza:

Egyértelműen előnyödre változtál. Most már elkülönül jobban a csípőd a derekadtól. Ez így nőiesebb! Amúgy nem tűnik úgy hogy híztál. Inkább a csontod szélesedett. Viszont a melltartód annyira feszesre van állítva (vagy kicsi a kosár), hogy természetellenesen fest a cicid.

Így olyan, mintha szilikonos lenne. Az meg nem bejövős

2014. febr. 10. 00:10
 18/20 A kérdező kommentje:
igen szélesedett és szerintem ez rosszabb , amúgy ez bikini és megkötve volt elrakva de a kosár is kicsi nem hordtam egy ideje ezért ilyen furcsa benne a cicim
2014. febr. 10. 00:15
 19/20 anonim ***** válasza:
A széles csípő-keskeny derék nőies vonás, úgyhogy nem értem, miért baj.
2014. febr. 10. 09:51
 20/20 anonim ***** válasza:
a másodikon nőiesedtél és rohadt szexi vagy
2014. febr. 10. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!