Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most kívánhatnál egyet, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Nekem, az hogy itt legyen az én tökfejű kis malac szerelmem, és adhassak neki egy kokit:D2014. febr. 9. 22:39
21/35 anonim válasza:
hogy visszajöjjön a párom és egész héten velem legyen (bár tény, hogy nem megoldható, de álmodozni lehet) :)
22/35 anonim válasza:
Mivel a nyerőszámok és a 250-es IQ már megvan, ezért azt, hogy Szaffi rúdtáncoljon Kittinek!
24/35 A kérdező kommentje:
#13-as!
Így már értem, ezzel ketten vagyunk:D
2014. febr. 9. 22:49
25/35 anonim válasza:
#23.. MII?????XDDD ez most miért?XD
26/35 anonim válasza:
#21 ezért már ban jár nem? :D
Singularity - én kérek elnézést! :D
28/35 anonim válasza:
29/35 anonim válasza:
én inkább azt amit skypon írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!