Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ronda és lúzer is vagyok, mi célja lehet az életemnek, miből meríthetek örömöt az egyedüllét közepette?
a számítógépes játékok,a maszturbálás,az olvasás,a vígjátékok és az edzés adhat tartalmat az életnek?
bulizni,alkoholizálni nincs már erőm,csak még szánalmasabbá tett,amikor eszméletlen részegre ittam magam,bár tény,hogy addig legalább minden fájdalmat elfelejtettem.
jelenleg még tanulok,de az sem igazán érdekel már,ha lesz is munkám,csak haza fogok járni minden nap egy üres házba és teljesen értelmetlen dolgokra fogom majd elkölteni a keresett pénzt.
teljesen elfogyott minden motivációm,tervezem a drogokhoz nyúlást is.
Na idefigyelj!
Nem tudom hogy hogy vagy te ronda de mindenkiben van szép.
Én túlsúlyos vagyok és nekem evégett nem megy az ismerkedés, bár nekem mondták a lányok hogy szerintük nagyon jóképű pasi lehetnék. Engem is elnyomtak én is bezárkózó lettem inkább. De én véget vetettem ennek.
A helyzet az hogy én elkezdtem edzeni, szépen alakulok és ugye mivel látom az eredményét így az önbizalmam is sokkal jobb lett mint volt. Nem vagyok már úgy letörve, és ezt már páran észre is vették nálam.
Persze ehhez végtelen sok türelem kell, és kitartás! A lényeg az hogy a mozgás önmagában örömöt ad, és erősíti a lelket is. Erre persze szánj rá 1 évet mondjuk. De a legfontosabb keresd új emberek társaságát!
PC-s játékok, recska, könyvolvasás, filmletöltések. Mintha csak magamat olvasnám.
Narkó csak mégjobban tönkreteszi az ember életét. Inkább füvezz.:D Smoke weed every day.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!