Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond, ha a tanáromról fantáziálok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyon beindít sajnos, és nem tudok mit tenni ez ellen! Épp emiatt sokszor fantáziálgatok arról, hogy milyen lenne vele az ágyban ( van hogy órán is eszembe jut ) , nagyon kívánom őt.
Mindez kellemetlen számomra, szerintetek nagyon gáz? Mit csináljak?
Légyszíves normális válaszokat adjatok! Köszönet előre is!
2014. febr. 9. 18:27
11/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gimiben simán lehet, hogy a tanárbácsi megvizsgálna :)
12/21 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2014. febr. 9. 19:34
13/21 anonim válasza:
Ugyan az mint nálam. :D De most komolyan. én is ugyan ennyi vagyok, és én is odavagyok a tanáromért. :D
14/21 A kérdező kommentje:
Hát jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.:D
Amúgy jöhetnek még válaszok, kíváncsi vagyok a véleményekre meg tippekre, hogy mit kéne csinálnom!
2014. febr. 10. 23:39
16/21 A kérdező kommentje:
Kedves Kevinling! A témával kapcsolatban légyszi!
2014. febr. 11. 18:37
17/21 K_okai válasza:
Sztem nem,én is jártam már így,és nekem amikor hazatérek mindig az volt az első hogy rá gondolva kivertem...Szóval nekem is volt ilyen...És ott ráadásúl akkora csöcsei voltak hogy húúú.... 15/F
18/21 anonim válasza:
Hát nem gáz annyira. Érettségin még jól jöhet, ha kell pár % a jobb jegyhez ;)
19/21 anonim válasza:
Sziasztok sorstársak! :) 17/l
20/21 anonim válasza:
Én is így vagyok :) De ha van is valami vonzalom, az kölcsönös lehet, és érettségin valóban jól jön :D Engem is kimentett :D 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!