Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szemelyes tárgyat adhatnék egy lánynak?
Figyelt kérdés
Ugy értem hogy nem venni neki valamit..hanem valami ami az enyem..ő adott egy tangát. Én azér alsógatyát nem szeretnék.2014. febr. 9. 17:43
11/12 anonim válasza:
Én a lakásom kulcsát adtam neki nem rég. 500 ft az egész, de hatalmas eszmei értéke van. Igaz nem mondtam, hogy költözzön hozzám, de ez egy gesztus, hogy bármikor jöhet, akkor is ha nem tudok róla. Nagyon örült neki :)
12/12 anonim válasza:
én annak idején a kedvenc paplan huzatomat adtam és kaptam cserébe parnat meg pólót aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!