Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú hajú férfiak! Válaszolnátak?
ex hosszú hajúként mondom, hogy az emberek nagy rész még a mai napig olyan tudatlan, hogy a férfi hosszú hajat a homoszexualitással párosítja, holott (fun fact) a rövid haj alig 150 éve lett divat. kaptam hideget-meleget, pedig nem vagyok az utóbbi, a lányok kiröhögtek, persze nem szemtől szembe, ahhoz merészség kellett volna, a fiúk (lásd a v-nyakú, csőgatyás, szopott gombóc fejű lények) dettó, de én a létező legmagasabb helyről szartam le, volt barátnőm nem is egy. ennyit a rinya részről.
mindig megtartottam egy vállig érő szinten, hogy az összes tincset be tudjam fogni lófarokba. amúgy szőkés barna volt, azaz még mindig az, csak már rövidebb, a végét mindig levágtam, hogy elkerüljem a töredezéseket. senki se mondhatta, hogy egy zsíros csomó volt, heti kétszer mostam és mindig egyenesre volt fésülve. vasalva soha nem volt, de sajnos az új munkahely megkövetelte a rövid sérót, ez van, de amint lesz alkalmam visszanövesztem.
Nekem is csak volt hosszú hajam. kb váliig ért. Azt tudni kell, hogy nekem születésem óta a mai napig borzalmasan erős hajam van, konkrétan drót jellegű. Ebből kifolyólag iszonyatosan kezelhetetlen volt a hajam. Buli előtt néha kivasaltam, de nem lett belőle rendszer, mert magamnak nem tudtam megcsinálni. Igazából én szerettem, volt egyfajta feelingje. Végül aztán a genetika kib@.szott velem és elkezdtem kopaszodni. Akkor leborotváltam az egész fejemet. Utána napokig nézegettem magam a tükörben, hogy basszus! Ki ez a fickó? Ez én lennék? Furcsa volt, de már megbarátkoztam a rövid hajjal. Jó volt, de nem hiszem, hogy valaha is visszanövesztem.
23/F
Kb. vállig ér most, de volt hosszabb is.
Nagyon sötét barna, majdnem fekete, a tarkómnál szinte már fekete és onnét "világosodik" ki, alapból ilyen.:)
Mikor hosszabb volt nem akartál elhinni, hogy nem vasalom, mert alapból olyan egyenes... xd
Hát mivel még úgy nem ismerkedtem fogalmam nincs:DD De persze szólnak be, pl. a már említett b_uzizás cigányok részéről mondjuk megtörtént, meg még biztos voltak, de hát ki nem szarja le.:D
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!