Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek szoktak ilyen vágyaitok lenni?
Mostanában egyre gyakrabban úgy érzem, hogy az élet csak egyre nehezebb lesz.
És csak arra vágyom, hogy egy vakítóan fehér hotelszoba hatalmas ágyán feküdjek, gyümölcsöt majszolva. Semmi más nem kellene oda mellém, csak a szerelmem, és az, hogy annyit sírhassak örömömben vagy bánatomban, amennyit akarok. És mindent leírnék töltőtollal egy pici füzetbe.
A valóságban persze, ha meg is tehetném, hogy ilyen életmódot éljek, nem hiszem, hogy pár napnál tovább bírnám, hiszen rettentően kreatív, és már-már idegesítően szabad gondolkodású ember vagyok. Nem tudnám elviselni, ha nem tudnék állandóan érdekfeszítő dolgokon agyalni és tanulni, ugyanis nagyon könnyen unatkozni kezdek.
De valahogy így, hogy egyetem mellett (egyébként kreatív munkakörben) kell dolgoznom, és mellette háztartást is vezetnem a kedvesemmel együtt, nagyon gyakran vannak ilyen vágyaim, gondolataim :) Hogy minél egyszerűbb legyen minden. Ilyenkor legszívesebben a bútorokat is kivinném a szobából, és egy matracon, vagy egy árva fotelen kívül semmit nem hagynék bent. Csak hogy tisztaságot, csupaszságot lássak.
Van itt még valaki, aki gondolt, vágyott bármi hasonlóra? :) Mit szoktatok ilyenkor csinálni? :)
20/F
Te nem vagy kreatív. Kreatív ember nem unatkozik, te meg könnyen unatkozni tudsz. Én azt nem tudom, hogy jusson időm a számos hobbijaim közt a szimpla agybutító zs kategóriás extra látványos amcsi filmek nyálcsorgatva bámulására vagy valami agyatlan lövöldözős játékra.
Ellenben amit írsz, azzal egyetértek. Ha nem kéne dolgozni, nem lennének anyagi gondjaim, és minden hobbim finanszírozva lenne, akkor valóban, boldogabb ember lennék, és igen akkor többet lustálkodnék, de egyúttal több időm is jutna a hobbijaimra a kiteljesedésre, az önmegvalósításra.
"Te nem vagy kreatív. Kreatív ember nem unatkozik, te meg könnyen unatkozni tudsz."
Hol írtam azt, hogy unatkozom? Pont ez a probléma, hogy nincs elég idő olyasmire, amivel ki tudnám kapcsolni magam. :) A kreativitáshoz nem kell mindig nagy zaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!