Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó alakú de igénytelen lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó alakú de igénytelen lány, vagy kövér de ápolt? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Az 1. lány vékony, és ehhez nagy feszes mellei vannak, az arca átlagos. Viszont nem ad magára, sokáig jár ugyanabban a mosatlan ruhában, amit érezni is lehet, fogat ritkán mos, a fogai sárgák és hiányosak, a haját is csak összefogja, a sminkje mindig el van kenődve. A 2. lány kövér 163/72 nincsenek jó mellei sem, de szép arcúnak mondják, sok figyelmet fordít a tisztálkodásra, akár napi 2 szer is tusol, a fogai is ápoltak szépek, minden nap tiszta ruhát vesz fel, a körmei, haja, sminkje mindig kifogástalan.
2014. febr. 9. 14:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én részegen megdugnék egy dagadtat is szerintem.
2014. febr. 9. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Kövér lányt annyian választanának, mint sovány fiút. Szóval nagyon kevesen.
2014. febr. 9. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok sovány hanem husis , és szerintem valami divat vagy mit tudom én mi miatt nem annyira az ideál a teltebb nő . Én szeretem ,hogy olyan markolnivaló vagyok . Szerintem a teltebb idomok is lehetnek nagyon vonzóak . Meg nem lettem megkérdezve ,hogy vékony törékeny alkatú szeretnék-e lenni vagy ducibb , szóval ez van ezt kell szerteni , kell azért kicsit sportolni mozogni , alakítani a testen , annak is aki duci meg annak is aki nem ilyen .
2014. febr. 9. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

Az 1.-et!

Könnyebb berugdosni a zuhany alá, mint lefogyasztani.

2014. febr. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!