Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltatok eddig szerelmesek?
Úgy igaziból 4x.
Ebből 2 beteljesületlen tiniszerelem volt (szóval olyan évekig tartó, évődős, max. 1-2 csókos kategória), 1 érett szerelem (de az is elcseszett volt sajnos), és végül a mostani, ami maximálisan beteljesült, és semmi és senki nem állhat az utunkba. :)
Nagyon szerelmes típus vagyok, még a beteljesületlen szerelmek is évekig eltartottak még tini létemre is... Akkor az érett, viszonzott szerelem? Örökkévalóságig. :P
2x az elso az olyan volt hogy elkuldott melegebb eghajlatra... es azt hazudta hogy szeret... a mostani meg mindug tart es szerintem eletem vegeig szeretni is fogom :)
" 2x. az első plátói volt nem lett belőle soha semmi mert nem kellettem neki, de a mostaninak köszönhetően mert kb teljesen elfelejtettem és boldog vagyok :) 18/F"
szeretleeek!!!!!! <3 <3 <3 <3
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!