Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit kerestek egy lányban? Inkább személyiségre gondolok, de külsőről is írhattok!
Én ilyen vagyok: optimista
álmodozó ugyanakkor a földön járok (tudom..ellentmondás)
szeretek nevetni
spontán
szeretem az érdekes, új dolgokat
nem bírom az unalmat ugyanakkor egész hétvégéje képes vagyok pizsiben sorozatot nézni az ágyból
odafigyelek a külsőmre de nem vagyok cicababa
nem félek a kalóriáktól
Jókat lehet velem hülyülni, de a komoly, értelmes beszélgetéseket is szeretem
Nem posztolok minden nap 20 képet facebookra úgy hogy közben mindenem kint van
Szeretek a barátaimmal szórakozni de nem igazán iszom, nem cigizek
Imádom a zenét..pop, rock, rap stb..
Szeretem át állatokat
Olyan fiút akarok aki törődő, lehet vele hülyülni, párnacsatázni és ha valami baj van kisírhatom magam a vállán, megbízhatok benne. (màr megtaláltam csak meg kéne szerezni :) )
Nem vagyok hajlandó összejönni valakivel csak azért hogy ne legyen gáz hogy 16 évesen még nem volt senkim és nem is akarom hogy ennyi idősen màr végigmenjen rajtam a fél város
Szeretek játszanit GTA és hasonlók nagyon vonzanak!
Szeretem ha körülöttem vannak az emberek akiket szeretek de néha nyugalomra can szükségem.
Nagyon szeretem a rajzoláste a fotózást, a zenét.
Nem érdekel számomra nem döntően emberek véleménye.
Kedvenc színem a kék.
Ez csak én vagyok! Tudom elég fura. NEM ISMERKEDNI AKAROK csak az eltérőek vélemények érdekelnek. Melyikőtök mit keres egy lányban? Mi fog meg benne? :)
16L
1. Egyetértek! Nem fogom tenni magam hogy érettebb vagyok a koromnál stb.. Tudom hogy gyerek vagyok és annak is érzem magam, de ez nekem így jó! :)
2. Tudsz olvasni? NEM ISMERKEDNI AKAROK!!!!!!! Van egy fiú aki tetszik. Menj máshová kötözködni!
Tulajdonképpen csak érdekel hogy mennyire hasonlóak az 'elvárásaik'! Nekem innen senki nem kell!
Szerintem 16 évesen màr nyugodtan lehetek szerelmes..màr ha akartál valamire célozni! :)
8-as. Köszönöm! :)
7-es. Ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!