Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol irántam? Gondol egyáltalán valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fiú, aki tetszik nekem, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e próbálkozni nála. Általában, sőt sosem szól hozzám, csak akkor, ha tényleg muszály, viszont bármikor ránézek, egy-két másodpercen belül ő is azonnal rámnéz, vagy éppen hogy ő bámul engem egy darabig. Illetve, minden lánnyal csipkelődik, piszkálja őket, engem meg úgy ahogy van levegőnek néz, mintha ott sem lennék. De a legfurcsább számomra, hogy hiába nem foglalkozik velem, ha bárki, akár a barátnőim, vagy egy másik fiú piszkálni kezd, azonnal megvéd, és leoltja aki beszól nekem, de ezt más lányoknál sose teszi. Tényleg nem értem, mi járhat a fejében. Valaki segítség?2014. febr. 8. 10:42
3/5 anonim válasza:
Vagy nem érdekled, vagy érdekled de maga sem tudja, hogyan közeledhetne.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mit gondol RÓLAD vagy ÉREZ irántad, de legegyszerűbb megkérdezni. Ha Téged érdekel, hívd el valahová, akkor kiderül minden. Nem kell ezt túlbonyolítani.
5/5 anonim válasza:
Nézz rajta keresztül, felejtsd el, hogy ott van, éld az életed. Ha nem akar elveszíteni, lépni fog valamit. Ha nem változik semmi, akkor nem érdekelted annyira, hogy tegyen is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!