Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfontosabb dolog, amit elszeretnétek érni az életben?
Figyelt kérdés
Csak 1-et írjatok!2014. febr. 8. 02:12
21/35 anonim válasza:
Elveszteni a szüzességem 28/f :(
23/35 anonim válasza:
Egy ideig az volt, hogy találjak valami megoldást a szájszagom elleplezésére. De már megtaláltam. Felemelem a kezem.
A másik nagy vágyamat már elértem.Van két gyönyörű gyermekem - márpedig ötből kettő az nem is rossz arány.
24/35 anonim válasza:
Közeljövőben családot alapítani, megérni az 50. évfordulót :)
25/35 anonim válasza:
boldogság, gondtalanság, legyen mindig aki szeressen és akit én is szerethetek.:)
26/35 anonim válasza:
Biztos jövő (ne kelljen szűkölködni a pénzzel, legyen egy békés, boldog családom, és olyan munkám, amit szeretek csinálni.)
14/L
27/35 anonim válasza:
Szeretnék legyőzni egy koreait Starcraft-ban, de tudom, hogy ez csak egy hiú ábránd marad...
29/35 anonim válasza:
hogy végre szeressen az a bizonyos ember. na jó, ez nyálas
sok pénz, boldog élet. kb.ennyi
30/35 anonim válasza:
Azt szeretném, hogy öregen amikor visszagondolok az életemre, akkor semmit se bánjak, hogy olyan életet éljek amire büszke lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!