Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok az egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok az egyetlen férfi aki úgy gondolja, hogy a nők kicsit messzire mentek a nagy egyenjogúskodásban?

Figyelt kérdés

Ne értsen félre senki, nem azt mondom, hogy kuss a nőknek, hanem hogy már a gimis lányok is több f szt fogtak mint kilincset, a bulikban is csak meg kell nézni mit művelnek. Volt barátnőmmel is azért szakítottam, mert közel a 30-hoz kijelentette, hogy ő élni akar, nem akar a családdal vesződni. Vagy lehet, hogy csak én vagyok ki ettől?

31F

2014. febr. 7. 21:40
1 2 3 4 5
 11/43 laci911 ***** válasza:
31 évesen gondolom , hogy nem családot akarsz csak rá jöttél , hogy unalmas az életed és fel akarod dobni , akkor érdemes gyereket nemzeni ha révbe értél . Amúgy a nők nagyrésze ki élheti magát és akkor mi van , majd rá jönnek 40 évesen , hogy lehet , hogy túl sokat éltek és közben nem tudtak vlójában megismerni valakit . Nincs olyan , hogy alfahím sem bármi más csak béna valaki ez ilyen ha tényleg akartátok volna , hogy legyen aktus akkor már rég lehett volna csak hát ez nem jó meg az ....
2014. febr. 7. 22:09
 12/43 anonim ***** válasza:
48%

"A nők is hagy szexeljenek már, mint a férfiak."

-mondta például a 8. és a 9. válaszoló. Amivel első hallásra minden rendben, hiszen mindenki döntse el saját maga, hogy kivel szexel, ezzel tökélesen egyetértek. De mintha vakok lennétek arra a tényre, hogy egy férfinak nem ugyanazt jelenti 50 nővel szexelni, mint egy nőnek 50 férfival szexelni.

Ti ismeritek a férfiak és a nők közötti evolúciós különbségeket?

Hogy a férfinak meg kell dolgoznia a szexért?

És hogy a nőnek nem kell megdolgoznia a szexért? Bármelyik nő, a nők 80-90%-a ha ma este még elindulna a városban, hogy ő szexelni akar, kapna szexet. Egy dolgot kell hozzá tennie: Vinnie magával a punciját.

Szóval ezért van az, hogy egy férfinál ha sok nővel volt képes szexelni, akkor sikeresnek számít. Azért, mert meg kellett minden egyes nőért dolgoznia.

És ha egy nő feküdt le sok férfival, akkor abban mi volt a nehéz? A nő kimegy a ház elé és megkéri a szembe jövő férfiakat hogy szexeljenek már vele. 10 percen belül talál valakit.

Ezért is lehetnek a nők és a férfiak egyenlőek a törvény előtt, egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel, biológiai és evolúciós szempontból teljesen mások vagyunk.

2014. febr. 7. 22:15
 13/43 anonim ***** válasza:
60%

Vicces, mert én pont a másik végére kerültem a skálának: 5 éve keresem azt a férfit, aki pár év után esetleg elgondolkodna a családról, egy közös otthonról. A többség már az első hónapok után közli, hogy neki nem szerepel a tervei között a gyerekvállalás.

Az általánosítást mellőzve: sok nő gondolkodik úgy, hogy ő majd 50 évesen is a munkájának fog élni, és pasi max hétvégére, 1-2 órára szeretne. De férfiból is akad családkerülő. Ez eddig is így volt, és lesz is még ilyen. Az a rémisztő, hogy most sokkal több nő gondolkodik így. Ez a divat. Gondolj csak a Szex és New York című fertőre. "Pasizz, amíg akarsz, és csak Mr Tökéletes lehet méltó hozzád."

2014. febr. 7. 22:54
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van, ha mi kaphatunk szexet? Igen, ez így van. ÉS? Akkor most ezért le kell nézni minket, mert kaphatunk szexet, akarunk szexet, és szexelünk? Komolyan mondom, röhejes... :D

Engem semmi ilyesmi nem zavar, engem csak az zavar, ha kapcsolatba túrkálnak bele az emberek, vagy szerelmet/érzelmeket hazudnak, vagy nemi betegséget titkolnak el, vagy az intimitás nélkül b--sznak, lelkisérülést okoz, és igen, a többség ezt teszi, de önmagában, ezek nélkül, nem lenézendő, nem elítélendő egyik nemnél sem.

2014. febr. 7. 23:02
 15/43 anonim ***** válasza:
73%

Én sem véletlenül 34 évesen egy 26 éves nőt vettem el :)

13:

Tökéletesen értem a problémád.

A férfiak számára már nincs sok előnye a családnak. Ezek a tendenciák főleg az USA-ra és Nyugat-Európára jellemzőek, de begyűrűznek Kelet-Európába is. A férfinak már nincs értelme családot alapítania. Ha az asszony el akar válni tőle, akkor viszi a fél vagyont, a lakást, a gyerekeket és a férj fizetésének egy jelentős részét is megkapja utána minden hónapban.

A családfő már nem érdemel és nem kap olyan tiszteletet mint régen. Egyéni szinten a családon belül még sokszor igen, de az apa, mint családfő a médiában (akár a híradóban, akár játékfilmekben) baleknak, vagy családon belüli erőszaktevőnek van beállítva. Ilyen régen mikor volt? Teljesen érthető, hogy egyre kevesebb férfi akar családot, hiszen számára már semmilyen előnnyel nem jár (lassan érzelmivel sem).

A nők pedig a legjobb éveiket végigbulizzák és végigdolgozzák.

A nők kb. 18-28 évesen vannak a csúcson. A férfiak 25-35 évesen. Ez azt jelenti, hogy akkor képesek a másik nemből a legjobb partnert megszerezni, akit csak egész életükben megtudnak.

Aztán a nő ott van 30, vagy 30 pár évesen és ekkor többnyire: Vagy már nem akar gyereket és nem is lesz neki. Hosszú távú kapcsolatra (évtizedeken átívelő) két ember között pedig gyerek nélkül még kisebb az esély, hiszen a gyerek két ember között a legkomolyabb összekötő kapocs (és a házasságok 50%-a így is válással végződik).

14:

A jó öreg társadalom úgy is ítél és ezegyszer nem a rossz irányba. Miért Istencsászár a férfi, aki 100 nővel volt már és miért utolsó prosti a nő, aki 100 férfival? Adja magát a válasz.

Leírtam, hogy nincs semmi bajom a nők egyenlő jogaival.

De ez az ösztönökről szól. A szexualitás egy emberi ösztön, amit nem befolyásolhatunk tudatosan. Én nem dönthetem el, hogy kire áll fel és te sem hogy kire nedvesedsz, mert ez ösztöni szintű. Ahogy az emberek ítéletmondása szexuális dolgokban. Legyen szó a testvérek közötti szexről, a nemi erőszakról, az orális szexről, az arcra élvezésről, vagy a férfiak és nők különböző szexuális megítéléséről. Ez nem a józan észről szól, hanem egy kis evolúciós és biológia ismeretről. A saját nemünk és a másik nem evolúciós ösztöneinek, szexuális ösztöneinek ismeretéről.

Férfi és nő szexualitásában más, ezért más a megítélésük is.

2014. febr. 7. 23:20
 16/43 anonim ***** válasza:
Az ítélet alkotás pont nem ösztönről szól. Ez a lényeg. És az pedig már arról szólna, hogy a nő megteheti, és ez nem rossz. Miért lenne rossz? Ha az ember GONDOLKODIK, konkrétan semmiért. De sebaj, sok sikert mindenkinek. Én nem óhajtok 100 férfival lefeküdni, 10 el sem :) De az ítéletemet nem ez alapján hozom meg valakiről.
2014. febr. 7. 23:25
 17/43 anonim ***** válasza:
22%

De az emberek nem gondolkodnak. Az egyének talán, de a tömegek biztos nem. Ők nem gondolkodnak, nem logikusak. Nem értelmesek.

Mondom: Például volt itt ilyen kérdés is. "Miért rossz a testvér szex?"

10-ből 9 válaszoló nem tudta megmondani racionálisan, hogy miért. Csak hogy "fúj, ez rossz, fúj ez undorító". Miért? Azért, mert ennek az elutasítása pont úgy van genetikailag belénk kódolva, mint szinte minden más, szexualitással vagy szaporodással kapcsolatos dolog.

Például magam is rájöttem kb. 20 évesen, hogy az ösztönöknek nem szabad ellenállni. Mindezt biológia szakon tanulva, egy nagy hatású tanárom miatt.

Férfiként rájöttem, hogy szeretnék minél több szép nővel szexelni, amíg lehet. Ezért röviden, azt tettem. És onnantól nem érdekeltek a társadalom által születésemtől belém pumpált erkölcsi gátak, meg ilyesmik.

De az értékítélet már csak ezért is nehéz.

A fiamat arra tanítanám, hogy minél több nővel képes legyen lefeküdni.

A lányomat arra tanítanám, hogy minél kevesebb, de minél jobb minőségű férfit próbáljon magának szerezni.

2014. febr. 7. 23:31
 18/43 anonim ***** válasza:

Most kiverem a biztosítékot, én a testvérszexet nem ítélem el, ha mindkét félnek ez a vágya. Gyerek ne legyen, legyenek felnőttek. Meg persze elvileg nem vonzódnak egymáshoz, tény, de vannak selejtes esetek. És akkor mi van? A pedofiliát elítélem, mert az kárt okoz a gyereknek... Stb.

Szerintem meg ne érveljünk azzal, hogy nem gondolkoznak, és elítélik, szerintem a téma inkább abban van, hogy nem lenne elítélendő, ha gondolkoznának.

2014. febr. 7. 23:36
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha ösztönre mennénk, még mindig erőszakolnák a nőket, csak mert erősebbek, és az nem lenne elítélendő....
2014. febr. 7. 23:40
 20/43 anonim ***** válasza:

Hogyhogy még mindig erőszakolnák a nőket?

Régen is minden nőt minden nap megerőszakoltak?

"Szerintem meg ne érveljünk azzal, hogy nem gondolkoznak, és elítélik, szerintem a téma inkább abban van, hogy nem lenne elítélendő, ha gondolkoznának."

De a tömeget, a világot nem változtathatod meg. Maximum megértheted őket.

2014. febr. 7. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!