Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mennyire áll föl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire áll föl a ***? A lábszárhoz képest hány fok?

Figyelt kérdés

2014. febr. 7. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
basszátok meg akkor ezzel mit lehet csinálni de pls válaszoljatok már h ez gondot fog e okozni? elég ha derékszögig le lehet hajlítani?
2014. febr. 7. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, gondolom ha nehéz derékszögig lenyomni azt jelenti, hogy merev mint egy acélgerenda az meg jó. :)
2014. febr. 7. 20:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit utána néztem ennek a dolognak.

Elvileg ez még nem baj, de ha rosszabbodik(nem lehet már lehajtani, petyhüdt állapotban is vannak változások...) akkor irány az orvos.

Itt két cikk erről:

[link]

[link]

Hangsúlyozom, hogy ez még nem biztos, hogy az ami a cikkben szerepel, de ha már kényelmetlen a helyzet akkor tényleg érdemes szakértőhöz fordulni.

Vannak akiknek lefelé vagy valamelyik irányba hajlik a cerka és mégis megvannak vele.

Valamelyik irányba mutatnia kell, nem?

Ha mindegyik ugyanabba az irányba nézne milyen unalmas lenne, fő a változatosság. :)

2014. febr. 7. 20:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem derékszög, és keményen, egyenesen.
2014. febr. 7. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is Túl keménynek tűnik...de olyat is hallottam h azzal jól lehet G portalozni :D Am derékszögig még lemegy gond nélkül viszonylag csak feszí tmár úgy
2014. febr. 7. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Amikor álltok a lábatokon, akkor ér a hasatokhoz???
2014. febr. 7. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Van amelyik egyenes, van amelyik kicsit oldalra áll fölülről nézve.
2014. febr. 7. 20:51
 18/22 anonim ***** válasza:
# 16 Igen.
2014. febr. 7. 20:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Teljesen feláll... Vagy a hasamhoz ér vagy a hasamtól van 2 centi különbség és nem ferde, egyenes.

Én lehet lejjebb tudom nyomni, mint 90°, de ha igen akkor nem sokkal, szóval szerintem ha valakinek ilyen mikor merev szerintem természetes..... Emiatt egyszer nem fordult meg a fejembe, hogy fossak:D

2014. febr. 7. 21:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez se jutott még sose eszembe :D :D :D maj legközelebb ha erekcióm, a zsepi helyett szögmérőt keresek :D :D
2014. febr. 7. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!