Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és Fiúk! Ha egy ellenkező neművel testet cserélhetnétek, mire lennétek kíváncsi?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 21:14
31/33 anonim válasza:
Orgazmus, állva pisilés alap, azonban ami a legjobban érdekelne, az a gondolkodásmódjuk. sokszor pl szívesen belekukkantanék párom fejébe, mikor mit gondol. Meg aztán kipróbálnám, milyen csajozni, vajon tényleg annyira gonoszak és ijesztőek vagyunk, hogy nem lehet odajönni hozzánk?
32/33 anonim válasza:
A női logikára, mert azt kívülről lehetetlen átlátni :D
33/33 anonim válasza:
A párommal cserélnék testet, akkor szexre kíváncsi lennék, hogy neki milyen érzés, mit érez ahhoz képest amit én szoktam, milyen az orgazmusa.
De igazából én egy fél órát csak állnék és szoknám hogy ott lóg valami a lábam között. XD El nem tudom képzelni milyen érzés, hogy ott lifeg. Meg, hogy mikor feláll akkor mit érez.
Kimennék az utcára és kiélvezném hogy brutál szőrösen és nulla sminkkel se néz senki mutáns szörnyetegnek, csak egy átlag pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!