Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen lányokkal tudtok kapcsolatot elképzelni, és milyenekkel egyáltalán nem?
Csak külsőre tetszik: szexkapcsolat
Csak a személyisége tetszik, külsőre nem: haver/barát
Nem tetszik sem a személyisége, sem külsőre: felejtős
Tetszik külsőre és a személyisége is vonz: párkapcsolat.
Az pedig, hogy mi tetszik erre-arra most nem mennék bele mert hosszú és összetett, nem lehet pár sablonos jelzővel elintézni.
Nem kell ezt túlbonyolítani. Akivel jól érezzük magunkat, jól elvagyunk, értjük egymást, stb. és még tetszik is, nyilván vele szeretnénk lenni.
Esetleges p*csák ha becsúsznak, minden embernél kivétel nélkül csak szexkapcsolat a lényeg, maximum azért van tovább vele, hogy még "adhasson neki" (tudom nem hangzik szépen, de hát ilyenek a szükségletek). Aki komolyan gondol bármit is velük, annak a fejével nagy gondok vannak.
Ilyenekkel mint Ő, szeretem ha valaki nyers természetű és mer kötekedni velem, akár meg is ütne
Ennek a fordítottja nem minden esetben jön be, mert nem vagyok fogékony a romantikára
21/F
Külső: ne legyen magasabb nálam (max 1-2 centi belefér, ha amúgy tökéletes).
Belső: legyen annyira intelligens, h lehessen vele beszélgetni, legyen kedves, de ugyanakkor őszinte, ne legyen rybanc.
Sajnos a belső elvárásaim manapság nagyon nagynak számítanak, és amelyik lány megfelelne ennek, az általában foglalt, vagy bármikor talál nálam sokkal jóképűbb pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!