Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Belémszeretett a tanárom?
Figyelt kérdés
Sok jel arrol árulkodik, hogy érdeklődik irántam ő is.. Az ő óráin folyton rám néz, alra fordul amelre én.. A szemembe is elég gyakran néz. Egy ideje már felmondott az iskolánkban. Eléggé hiányzik, sokszor összefutottam vele a városban a téli szünetben, de csak egy köszönésre ált meg.. Nem tudom hogyan tudnák vele beszélni.. Kérlek adjatok tanácsot..2014. febr. 6. 18:18
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha szemedbe néz és arra fordul amerre te az még nem jelenti azt hogy beléd szeretett!
3/7 anonim válasza:
"a szerelem nem az, amikor egymás szemébe nézünk, hanem amikor együtt nézünk ugyanabba az irányba!" ez egy facebookos eléggé gagyi idézet, de most ide illik.
"amelre, alra" ajjjaj...
4/7 anonim válasza:
Remélem nem magyar tanárod volt, mert ha ezt olvasná, bizony sírna...és nem lepne meg, hogy felmondott... "tudnÁk".
Amúgy mindenki ember, így a tanár is.
5/7 anonim válasza:
nekem is volt ilyen 9.ben :D és kajak elhittem.. aztán 2-3 évre rá kideürlt h a fiúkat szereti.. :/ :DDDD
6/7 anonim válasza:
Az én férjem tanár és ő is szokott a diákjai szemébe nézni,meg forgolódni de egyikbe se szerelmes. Általában akikkel ezt csinálja azok félévkor mennek könyörögni a 2-sért. De nem Csillagom nem szeretett beléd és szerintem ne próbálkozz egy nálad valószínűleg jóval idősebbnél. Kicsi vagy még ehhez ha ilyenekből azt hiszed beléd szeretett.
7/7 anonim válasza:
Te nyomor@k biztos utál téged azét mondott fel. B@..zd meg az anyádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!