Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelenthet! (? )
Úgy érzem mintha bejönnék egyik barátnőmnek. Ha meglát vagy elsétál mellettem folyton tök édesen nézz és mosolyog rám. Mindig úgy hív, hogy szívem vagy életem.
Tudom ez dög kevés amit leírtam, meg lehet nem is jelent semmit. A csajsziról annyit, hogy nincs senkije és szüleivel él. S a hüvelykujján pedig ott van a gyűrű.. szóba jöhet az esetleg, hogy leszbikus?
XX/l
Én igen az vagyok...
Jaahj első.. ez jó volt!! Jót kacagtam rajta!! kösszi ;) :)
Akkor tényleg csak annyit tudok ajánlani, hogy puhatolózz... hozd szóba, hogy egy ismerősödről kiderült, hogy leszbi, nem is látszódott rajta, tök meglepett a téma... nézd a reakcióját. Esetleg mond poénból, hogy eleged van a pasikból, inkább leszbi leszel... az ilyeneket mindig követi valami reakció, amiből tovább lehet vinni a dolgot
;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!