Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha felköszöntöm az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha felköszöntöm az exem névnapja alkalmából?

Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy felköszönteném mivel lesz a névnapja de nem beszéltünk kb 1 éve azóta le vagyok nála tiltva fb meg nem is beszéltünk pasija is lett azóta . De nem akarok egy köcsög exnek tűnni ezért gondoltam erre hogy gáz e ha felköszöntöm ?
2014. febr. 5. 22:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#3 Nem is gondoltam olyan komolyan. Lehet, hogy nem magától tilt le az ex-csajotok, hanem az utódotok kérésére.
2014. febr. 5. 22:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Kitudja NŐK ilyenek :DDDDDD hülye gondolkodás határtalan ( Tisztelet a kivételnek !!!)
2014. febr. 5. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Hm.... nem értem a negatív válaszok eme áradatát. Ha nem haraggal váltatok el, miért ne? Jó, az picit árulkodó, hogy letiltott, de amúgy normális dolog.
2014. febr. 5. 23:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Csokor? Abból mindenki azt feltételezné, hogy újra akarod kezdeni. És egy éve nem beszéltetek. Új pasija van. Szerintem se köszöntsd fel. Ja, és köcsög ex nem leszel attól, hogy nem köszöntöd fel. Engem az exem felhívott névnapomon miután szakított velem, beszélgettünk is, de jobbnak látta, ha nem köszönt fel. Na, ez szerintem már bunkóság. Mert, ha amúgy meg felhív a névnapomon, akkor már nem oszt, nem szoroz egy boldog névnapot benyőgni a telefonba.
2014. febr. 5. 23:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egy boldog nevnapot-ban nincs semmi. En orulnek neki ha irna az exem meg akkoris ha haragszunk egymasra.

Ha meg ez miatt azt feltetelezi h nyomulsz az az o baja. En is koszontottem mar fol az exemet es nem volt belole semmi, azota ugyanugy tartjuk a tavolsagot. Ugyhogy szerintem irhatsz neki.

18L

2014. febr. 6. 07:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is csak ennyit terveztem "Boldog Névnap" kész semmi extra.
2014. febr. 7. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!