Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, rajongás érzelmi hullámok valaki segítsen mit tegyek?
röviden volt 2 lány kezdetben barátokat kerestem és találtam majd keztem valamit érezni az egyik íránt
Köv tanév 4 hónap múlva minden szertefoszlott ,gyűlöltem őket is magamat is egyaránt a két lány ősszeveszett és külőnvált azt akartam érezék ők is azt az üreséget amit én éreztem legbellül röviden másokhoz csapodtak mind 2-en az egyik lebukott és csak ő maradt a 2fiú barátjával akiket reggelente 3 puszival köszönt bevalóm volt hogy megöltem volna mind 2 őt ,tudtam h.csak egy pótlék voltam számára megutáltam gyűlöltem de mikor csak mi 2 en vagyunk együtt laboron legszívesebben megöleltem volna és vadúl csokoloztam volna vele egy őröké valóságig kezdetben szórakoztam vele a karómba felkaptam ,beletúszkoltam a szekrénybe viccből akkoriban 2 hónapik nem volt barátja akivel b.ott
Eltávolodtam tőle mert nem akartam a 2pótlék lenni ...stb.
A LÉNYEG:
Szóval néha megbolondulok érte ,néha pedig örülők hogy nem látóm így legalább nem gondolok rá de ha elkap egy emlék akor hiányzik .
Ha kiverem rendesen akor nincs gond 1napig
Próbálok más lányókkal ismerkedni de mindenhol őt keresem annyira egyek voltunk stb.
Rengeteg dolgott elszúrtam az élletemben többek kőzött leíttam magam szalagavatón és egyedül kellet állnia a sorban persze megkaptam tőle a magamét jogosan
AZ ÉRZELMEIM : ÜRESÉG,LEVERTSÉG,AGRESSZÍVITÁS,NÉHA JÓKEDV ,SZORONGÁS ÉS ÚTÁLAT
19F
Az érzelmi hullámaid, és minden amit itt felsoroltál abból arra következtetek, hogy nem vagy túl rajta érzelmileg, ezért is keresed mindenhol őt.
Na szóval most szerintem csak várni tudsz, míg enyhülnek ezek a dolgok. Próbálj olyan elfoglaltságot találni ami semennyire sem köthető hozzá (tehát nem az lesz, hogy ő jut eszedbe róla), ami leköt és örömödet leled benne. Valamint próbálj barátokat szerezni, és a velük töltött idő enyhíti/vagy el is tünteti idővel ezeket a rossz érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!