Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vonzódom Michael...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom Michael Jackson-hoz?

Figyelt kérdés
Pár napja hallgatom a zenéit és annyira jó pasi! Tudom hogy már meghalt de..Van egy videó amiben megcsókolja az egyik csajt és annyira izgató! Velem sokszor van ilyen hogy csak úgy érzem mintha belehabarodtam volna. Csak ilyen futó szerelem de nagyon imádom!
2014. febr. 5. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez már nekrofília.
2014. febr. 5. 19:37
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
Én tényleg nem értem a lányok ízlésvilágát... o.O
2014. febr. 5. 21:02
 13/19 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, olvass utánna az élettörténetének. Ja és ne csak a Wikipédián.
2014. febr. 5. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:
any... a pedofil...Am nyugi nem vagy egyedül én is imádom ,,és tényleg jó pasiii nagyon :D ! teljesen úgy vagyok mint te ,,szóval igen ,a kérdésre válaszolva.:)
2014. febr. 9. 17:48
 15/19 anonim válasza:
nem hinniém hogy nekrofil lennél :D én is nagy rajongója vagyok és valóban jó képű volt. sajnos csak volt :( egy igazi tehetséget vesztett el a világ :/ lehet hogy most úgy érzed hogy vonzódsz hozzá de miért ne tetszhetne egy jóképű pasi? :) nem hinném hogy túl komoly lenne a dolog, idővel elmúlik ;)
2014. febr. 13. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne nekrofil? Egyszerűen imádja, mert igenis jó pasi. Különösen a BAD korszak idején volt az.

És honnan veszi bárki, hogy tutira meghalt? Láttátok holtan?

2014. febr. 14. 17:10
 17/19 anonim válasza:
ki tudja? nekem sem kerek ez a történet :/de lehet hogy csak a rajongó beszél belőlem ://
2014. febr. 14. 19:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Örülök neki:) Hát erre most nem tudom, milyen válaszokat akartál, sztem is jó pasi:)
2014. márc. 1. 02:25
 19/19 anonim válasza:
Semmi baj sincs vele... az ilyen emberekhez csak vonzódni lehet <3 én is nagyon odavagyok érte.. igazi isten. De nem pedofil.. meg ha az is lenne az se izgatna mert szeretem és ha szeretek valakit azt elfogadom olyannak amilyen...és én őt szeretem!
2014. márc. 13. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!