Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy azzal okozok a legnagyobb fájdalmat az ex-nek ha boldognak lát mással engem?
Figyelt kérdés
Főleg, hogy Ő választott mást...2014. febr. 5. 15:32
11/13 anonim válasza:
utolsó vagyok. rosszul írtam. 2 évvel a szakítás után találkoztunk, és azon siránkozott, hogy fél évvel utána már volt másik pasim.
12/13 A kérdező kommentje:
Huh, kaptam itt hideget-meleget :) de jól van ez így. Mindenkinek igaza van a maga módján :) Bonyolultabb volt ez a kapcsolat annál a rövid megjegyzésnél hogy ő hagyott el. Ha valakit érdekel, megírhatom privátba. Egyébként azóta van más srác, csak az elmúlt 3 hónap volt iszonyatos. De a félelem nem múlt el bennem, hogy mi van ha a mostani is "átver". De igyekszem leküzdeni, és a legkevesebbet rágódni a múlton. Sportolok, van társaságom, munkám, családom.... talán mégse vagyok pszichológiai eset :)
2014. febr. 6. 12:52
13/13 anonim válasza:
Amikor szakítottunk akkor úgy éreztem, hogy majd ha meglátom mással teljesen összeomlok.. De mikor összejött egy másik sráccal kifejezetten megnyugodtam, és nem fájt a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!