Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác ilyeneket ír üzenetben, az jelent valamit? És ha igen, mit?
Figyelt kérdés
Bejelöltem egy srácot egy oldalon, én látásból ismerem, erre visszaírt, hogy nem tudja ki vagyok, de egyszer találkozhatnánk egy helyen (írta, hogy hol, mindketten szoktunk oda járni), majd a következő üzenetben elkérte a telefonszámom. Ez ma volt 1 órája, kiváncsi leszek jelentkezik-e. :) Jelenthetnek vmi komolyabbat ezek az üzenetek, vagy lehet, hogy így keres alkalmi partnert? Mit gondoltok?2009. dec. 6. 22:12
1/9 anonim válasza:
mi nem ismerjukaa srácot de ha mindenap más csajaal látod azon a helyen akkor lehet h alkalmi partnert keres
2/9 A kérdező kommentje:
Még sosem láttam ott lánnyal, csak a barátaival. Ez igazából egy kocsma, ahol láttam párszor. Egyszer meg is kérdeztük a pultost, van-e barátnője, épp ő is ottállt nem messze és meghallotta és ő válaszolt, hogy nincs. :D De úgy tűnik nem jegyezte akkor meg az arcom, most viszont nem tudom...?!
2009. dec. 6. 22:18
3/9 anonim válasza:
majd ir ha nem akkor meg irj neki te iwiwen vagy myvipen :d
4/9 anonim válasza:
lehet h be volt rugva azért nem emlékszik :D
5/9 A kérdező kommentje:
Jó, de ez mit jelenthet, hogy a számomat is ilyen hamar elkérte?
2009. dec. 7. 17:11
6/9 anonim válasza:
azt jelenti babám, amit ez jelenteni szokott. magyarul, ha összefuttok valahol és nem lát téged, felhív, hogy merre vagy. semmi többet :D
7/9 anonim válasza:
biztos akar tölteni a kártyádra,azért kérte el a számod..lol
8/9 A kérdező kommentje:
Valami hasznosabb válasz? :S
2009. dec. 8. 17:57
9/9 anonim válasza:
miért nem kérdezed meg tölle mi a szándéka veled? akkor lennél vagány csaj! lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!