Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka ha egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka ha egy szép lánynak nem volt még pasija?

Figyelt kérdés
Van egy lány 16 éves. Cuki, szép és még csinos is. Nem olyan mint a többiek. Elég értékes belsője van, mindenkihez van egy két jó szava. Még se volt még soha pasija, pedig tudom hogy bejön jó pár embernek meg tudom ez nem számt, de facebookon van hogy 100nál többen lájkolják a képeit.. tehát elég sok mindenkinek bejön. nem tűnik zárkózottnak se. mosolygós, és az esze is helyén van, sokat olvas, jó jegyei vannak de barátaival is sok időt tölt. Bemerjek nála próbálkozni? ezek után nemtudom lenne e esélyem, nem akarok még egyszer pofára esni.. 18F
2014. febr. 4. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem a férfiakat szereti...
2014. febr. 4. 18:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Jogos ez a felvetés, de ezt kizárhatjuk azt tudom
2014. febr. 4. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy 16éves? én 17éves koromban kezdtem fiúzni és nem azért mert nem volt jelentkező, hanem mert kis későn érő voltam. Pedig volt sok ismerősöm és buliztam:)
2014. febr. 4. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
vagy arra gondoltam, hogy lehet csak az igényei túl nagyok
2014. febr. 4. 19:02
 5/7 Moszuke ***** válasza:

lehet, hogy totál jól nevelték és érzelmileg rendben van. nem érez késztetést arra, hogy a némi szeretetért, figyelemért prostituálódjon.

lehet, hogy félig-meddig nevelték jól akkor van benne némi tartás. a 16 valóban korai lehet még.

az is lehet, hogy totál szarul nevelték és tömve van gátlással.

2014. febr. 4. 19:06
 6/7 A kérdező kommentje:
csak ha szétnézek az osztályába akik nem is annyira szépek mint ő azoknak is volt már valakijük.mondjuk őketnem ismerem de láttam korábban
2014. febr. 4. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy még ő nem akart barátot. 16 évesen én is inkább a barátnőimmel lógtam, moziba mentünk, mindenféle frizurát csináltunk egymásnak, még kicsit gyereknek éreztem magam a járáshoz. A legtöbb lány az osztályban akkor már idősebb fiúkkal járt, 1 hét után már szex én pedig ettől féltem, hogy ez elvárás, hogy majd az idősebb és erősebb sárc kényszerít/nyomást gyakorol rám, hogy márpedig tegyem meg mert elhagy stb.

2 év múlva kezdtem el csak bulizni és akkor lett az 1. barátom is.

Szóval, lehet ilyen oka is.. de lehet más is.

2014. febr. 4. 19:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!