Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek tetszenek a szemöldök tetovált csajok?
Most nem arra gondolok amikor az összes szőrszál ki van szedve hanem a szálazott szemöldök tetoválásra:
Ne hallgass senkire, mert amúgy sem másnak kell tetsszél, hanem magadnak.
És nagyon jól áll néhány nőnek, a kozmetikai szemöldök tetoválás.
Pl a barátnőmnek is, el is kísértem a kozmetikushoz.
"hm és a fotón hol a tetkó? ez csak 1 vékonyra szedett szemöldök"
looool... a képen tetovált szemöldök látható!
amúgy ezért fölösleges itt ilyen kérdéseket feltenni! a férfiak 95%-a rá fogja vágni h neki nem tetszik bármi is ami "nem természetes". (mondjuk ez önmagában nonszensz de erre most nem térek ki.) a valóságban szerinted észrevesszük? SOHA.
én mondjuk nem osztom az észt fölöslegesen, sztem a mű/tetovált stb is lehet szép és ízléses. ha csak azt tetted volna fel h a képen látható szemöldök tetszik e akkor mindenki azt mondja igen. ilyen kérdésekben fölösleges fiúkra hallgatni, főleg olyanokra akik úgyse veszik észre :D én azért észreveszem mert fotózok női portrékat is és alaposan megfigyelem a nőket de ez tapasztalat h 90%-unknak sose fog feltűnni h smink van rajtad, visszafogott műkörmöd van, vagy ilyen szemöldöktetoválásod. szal nyugodtan csináltass sztem.
ne hallgass a bambákra :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!