Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok tisztában az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok tisztában az érzéseivel. Tudnak valaki segíteni?

Figyelt kérdés

Hola.

Megpróbálom röviden.

Kb 4 hónapja megismertem egy lányt az interneten keresztül. Sok közös van bennünk , sőt még annál is több (idősebb nálam 2 évvel). Az utóbbi 1 másfél hónapban kezdtem iránta többet érezni. Eleinte fel se hoztam neki mert nem akartam , hogy a barátságunk rovására menjen , de ahogy telt múlt az idő nem tudtam magamban tartani. Ő kijelentette , hogy fiatalabb sráccal nem jönne össze , mert szerinte az a normális , ha a férfi az idősebb és közölte velem , hogy nem is vonzódik hozzám. (na most ha ilyen egyszerű lenne a helyzet akkor nem is írnék) igen ám de tett olyan utalásokat , miszerint ő kedvel engem jobban mint egy barátot egy beszélgetés során szóba került ez és ő azt mondta , hogy "bármit hozhat az élet" és nem egy ilyen utalást tett már , nagyon tanácstalan vagyok.(arra is gondoltam már , hogy várni pár évet még idősebb leszek) Napi szinten tartjuk a kapcsolatot...telefonon, viber , skype mikor hogy (sajnos messze lakunk egymástól).

(találkoztunk is már igen) Mióta őt megismertem megérettem , hogy az emberek miért kötik össze az életüket egymással és a tudat , hogy ő közölte velem , hogy köztünk nem lesz semmi és ugyan akkor ennek az ellenkezője utalásokban nagyon összezavar. Én eddig egy lány iránt se éreztem ilyet megbeszéltük , hogy ne hozzam fel neki ezt a témát mert kellemetlen neki , próbálom magam ehez tartani de nagyon nehéz. Mikor mondja , hogy megy valahova mindig azon idegeskedem , hogy mit csinálhat , kivel , hogyan , miért nem velem?

Igazából még nagyon sokat tudnék írni de már így is a könnyeimmel küszködöm (még őt nem ísmertem 4-5 évig egy könnycsepp nem csordult végig az arcomon)

Kérlek titeket aki tudja mit kéne most tennem vagy valami jó tanácsot tudna adni az írjon , mert beleőrülök ebbe az egészbe. Normálisat nagyon szépen kérem!!!!

Béke

2014. febr. 3. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Küzdeni mindig, feladni soha!

Béke legyen veled

25F

2014. febr. 3. 18:56
 2/5 A kérdező kommentje:
várni szeretne *
2014. febr. 3. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem ebből a szörnyűségből csak egy kiút van, aminek viszont kétféle végkifejlete lehetséges.

Említetted, hogy minden egyes nap beszéltek, nagyon jó barátok vagytok. A lány pedig valószínűleg nem is számol azzal a lehetőséggel, hogy ez neked lelkileg valójában borzasztó megterhelő, hiszen többet érzel iránta. Elképzelhető, hogy neki sem vagy közömbös, de nekem úgy jött le, hogy ő eldöntötte a kis fejében, hogy fiatalabbal nem kezd, ezért simán berakott a barátzónába. Igyekszik nem potenciális partnerként gondolni rád, és ezzel részéről meg is van oldva a probléma. Így is mindig ott vagy neki, számíthat rád addig, amíg nem találja meg a párját.

Hogy valójában mennyire vagy fontos neki, az szerintem csak akkor derülne ki, ha megtapasztalná azt is, milyen az, amikor nem vagy ott. Ha kibírnád egy rövid ideig, hogy nem keresed, akkor lenne ideje ezen gondolkozni. Talán futna is pár kört nálad, amikor rájönne, hogy hiányzol neki. Ha pedig felelősségre von azért, mert eltűntél, nyugodtan mondd neki azt, hogy időre volt szükséged, mert nehezedre esik csak a barátjának lenni.

Azt tudom még tanácsolni, hogy ne abból álljon az életed, hogy lesed, mikor ír ez a lány. Amint írtad, ő is eljár a barátaival, hát te is tedd azt! Mozdulj ki minél többet! Higgyél nekem, annál őrjítőbb nincs, mint mikor valaki befordul és csak a saját gondolataival van egész nap elfoglalva. Biztosan vannak haveraid, akikkel meg lehet inni egy sört, vagy LAN-partizni egy kellemeset! Neked is legyenek programjaid! Talán akkor a csajban is feléled kicsit a zöld szemű szörnyeteg, és megtapasztalja azt, amit te érzel akkor, amikor neki van mással programja.

Félreértés ne essék, ez nem amolyan bosszúhadjárat baromság... Neki is joga van eljárni, és neked is, mindenkinek jobb a közérzete, amikor történik körülötte valami.

Kitartás! :)

23/L

2014. febr. 3. 21:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztatást tényleg jól esik :)

KÖSZÖNÖM!

2014. febr. 3. 21:36
 5/5 anonim válasza:
Szerintem várj... a remény hal meg utoljára.. :) 16/L
2014. febr. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!