Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni hogy tetszek-e egy csajnak?

Figyelt kérdés

Kezdetben igaz kedves volt amikor neten is írtam neki,de volt hogy csak 2 nap után válaszolt pedig látta,és nem kérdezett vissza..

A csaj félénk lehet,nem volt barátja,fiúk közül csak nekem likeolta a képem,gyakran összenézünk suliban(néha mosolyog is),ha ott beszélek vele,van amikor végig a szemembe néz és mosolyog kicsit,van amikor,csak épp-épp rám néz,és csak a végén mosolyodik el,amikor megköszönöm,amire válaszolt..

Aztán utobbi 2 beszélgetésnél neten,akkor vissza is kérdezett,meg minden..Oszálytársam..Ma akarok neki írni,és lhívni moziba vagy valahova,csak félek,ha nemet mond,akkor beégek 3 évre..neten mindig én írok neki.

Amúgy ma volt az,hogy beszéltem egy lánnyal az osztályomból,és mellé ültem (baráti társalgás..) és kétszer fel néztem,és mindkettőször engem nézett.

2014. febr. 3. 18:46
 1/3 A kérdező kommentje:
Mosolyogva szokott köszönni :)
2014. febr. 3. 18:46
 2/3 Danisk8 válasza:
Szerintem beszélgess vele többet élőben nem kell félni. Nekem is volt baromira hasonló szitum. Ha sokszor néz téged velószínűleg neki is bejössz. Amúgy meg ha nem jössz be neki akkor nem égsz be,sőt ha kedveskedsz (virág,csoki stb) akkor értékeli a kitartást. Nekem így már összejött. A lényeg: mond meg neki bátran mit érzel iránta.
2014. febr. 3. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Lányoknál soha senki nem lehet biztos az ilyesmiben.
2014. febr. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!