Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Este lefekszetek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Este lefekszetek és kiveritek akkor mibe törlitek, ha nem úgy készültetek a lefekvéshez?

Figyelt kérdés
(tehát nincs pzs és wc papír a közeletekbe)
2014. febr. 2. 23:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Atyavilág azok a válaszok xDDDDD egyik jobb mint a másik. A székből kiestem vagy 3x.

Amúgy én olyankor átugrok az ágy másik végébe ahonnan elérem az asztalom szélét ahol mindig van kirakva.

2014. febr. 2. 23:20
 12/21 anonim ***** válasza:

"(tehát nincs pzs és wc papír a közeletekbe)"

Akkor ilyen tevékenység nincs.

2014. febr. 2. 23:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy én nem úgy készülök.
2014. febr. 2. 23:22
 14/21 A kérdező kommentje:

És aki a gatyájába törli annak mit szól az asszonya/barátnője mikor tök keményre szárad az alsógatyája és úgy kell beraknia a mosógépbe? :D

Vagy kimossátok? :)

2014. febr. 2. 23:22
 15/21 anonim ***** válasza:
11-es melyik válaszokra gondolsz?:D
2014. febr. 2. 23:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Megeszem bakki, mit csinálnék vele?

Felcsapom a falra, azt majd megszárad, aztán lekaparom.Vagy beverem az ágy mögé, ott úgysem látja senki, rajtam kívül.

2014. febr. 2. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Most nevetnem kell, előjöttek az emlékek.

Én mindig a takarómba élveztem, és abba töröltem meg. Majd egy másik részével takaróztam. Másnap estére mindig megszáradt, látszódtak a foltok, de erre csak később jöttem rá, amikor már gyanússá vált, hogy anyám sűrűn mossa a takarómat. A mai napig nem szólt érte, pedig biztosan tudta, hogy mi van a háttérben. Nézzél körül a szüleid szekrényében is. Húzzál félre egy-két törölközőt, és találni fogsz gumi-óvszert is, ipari mennyiségben, tehát soha nem fog feltűnni nekik, ha eltűnik belőle, és soha nem lesz kevesebb hiába, lopkodod. Te úr isten hány évvel később jöttem rá, hogy nekem rakták oda a gumit...

2014. febr. 2. 23:26
 18/21 anonim ***** válasza:
<(O.o)>
2014. febr. 2. 23:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem ez a válasz tetszett a legjobban:

"A párnámba, aztán arccal belefekszek és elalszok."

:DD

2014. febr. 2. 23:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Jajj előjöttek nekem is az emlékek:D:D

Én bevallom férfiasan hagytam, hadd menjen a szőnyegre:D:D Szóval ha nem volt kéznél pzs, egyszerűen ment minden a szobám szőnyegére, a többit meg töröltem az alsógatyámba. Aztán észrevettem idővel, hogy a szőnyeg egyes részei össze vannak állva. Hál istennek szülők soha nem jártak be a szobába.

2014. febr. 3. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!