Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvertem a szerelmem barátját és így sikerült továbblépnem? A verekedés felszabadított? Miért?
1,5 éve szerelmes vagyok/voltam egy lányba. Sajnos van barátja. Csütörtökön odajött hozzám a srác, hogy hagyjam a csaját és kopjak le. (Pár órára együtt járunk a lánnyal, segítünk egymásnak. 1-2 tantárgyban korrepetáljuk a másikat kölcsönösen.)
A barátja belém kötött és megütött, amikor mondtam hogy nem tehetem. Ezután verekedni kezdtünk, ahol nagyon csúnyán helyben hagytam. Nekem szinte csak az ajkam repedt fel és a fejem lett púpos (a haj alatt, ahol nem látszik), de az ő arca jól helyben lett hagyva és addig folytatta, amíg a földre nem került. Ott már nem ütöttem persze. Most viszont úgy érzem új ember lettem. Már nem érzem azt a szerelmet és tök gagyinak találom, hogy eddig éreztem. Voltam bulizni pénteken és szombaton is és szombaton már egy másik lánnyal csókolóztam, akit ott a buliban ismertem meg.
Hogy hozhatta meg a felszabadulást ez a verekedés?
Köszi mindenkinek!
5: Ezután sem akarok senkit agyonverni. Ha valaki megtámad, attól megvédem magam, de kösz!
6: Nem, de érdekes volt ez a napok alatti változás. Tény hogy most jobban élveznék rövid távú kapcsolatokat, mint egy nagy szerelemre várást.
10: Szóval te is inkább kómáig veretnéd magad, csak mondhasd miután felébredtél belőle, hogy te nem ütöttél vissza?
Sok balhere... Ha megütnek, visszaütsz, vagy punci vagy.
Ezt olvasott, szerintem kulturált emberként mondom.
A jogos önvédelem nem aggresszív cselekedet, ráadásul (a leírtak alapján) a kérdező még csak szóban sem inzultálta a lány barátját.
Ti ilyen helyzetben hogy reagálnátok? Padló és magzatpóz?
az első pár kommentet nem értem... megütötték-->védekezett-->csak csesztették--> szétverte. kész.
az hogy mér szabadultál fel: hát nem tudom. szerintem annyi volt hogy kellett az elérhetetlen és elkezdtél versengeni a csávóval a csajért tudat alatt, mert azt hitted egy szinten van veled, de most hogy állati ösztönökből domináltál úgy vagy vele legbelül hogy neked ez nem ügy. csak tipp :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!