Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Nagyon gáz vagyok?

Figyelt kérdés
Nos, van egy lány, aki alacsony,aranyos, vékony, az arca elmegy. Mikor bulizni megyünk mindenki őt akarja felszedni, mert cuki, édes etc. , mégha tudják ,hogy van barátja ( igen, a lányt nem érdekli), sokat nyafog és visítva röhögcsél ,ami szerintük aranyos. Én vagyok az ellentéte, nőies vagyok, magasabb, inkább a személyiségem az aranyosabb. A bajom az lenne, hogy ő vele lelehet részegedni, én meg a komolyabb beszélgetős lány vagyok, akivel intelligensen ellehet csevegni, flörtölni, viccelődni egy ital mellett, mégis ő kell mindenkinek. Ti mit gondoltok? Unalmasnak találnátok?
2014. febr. 2. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, de úgy látják, hogy őt könnyebb megkúrelni
2014. febr. 2. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:

"Mikor bulizni megyünk"

Bulikban általában nem szoktak komoly filozófia mélységeket érintő intelligens beszédet folytatni.

Amelyikben én voltam ott csak ittak, cigiztek, hánytak és intim közelségbe kerültek, nem feltétlen ilyen sorrendben.

2014. febr. 2. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a nagyon gáz, hogy egyértelműen jó tulajdonságaid ellenére ilyeneket kérdezel.
2014. febr. 2. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert még nem beszélgettem veled! :)
2014. febr. 2. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy miért egy buliban akarsz intelligens csevegést folytatni. Én szoktam bárokban, klubokban ismerkedni, de annak is megvan egy alkoholos mámoros része, ezen felül rengeteg viccelődés és történetmesélés kíséri. Vadidegen lányokkal szoktam így ismerkedni.

Talán rossz helyekre jársz, nem a megfelelő helyeken keresed az ilyen társaságot, mint amilyet kapni akarsz.

2014. febr. 2. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont inkább te kellenél.
2014. febr. 2. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem könnyű dolog az ismerkedés,de egy olyan lánnyal, mint a barátnőd valamivel könnyebb, és ebböl kifolyólag többen válalnának vele egy kapcsolatot is, mert úgy érzik lazán menne nekik. Általában a könnyű útat választják az emberek párválasztáskor is.

Nem hinném, hogy unalmas vagy, csak a barátnőd rövidtávon érdekes tud lenni, ezért te háttérben maradsz. Te valószínűleg értékesebb vagy.

Ez a véleményem, remélem érthetően fogalmaztam.

2014. febr. 3. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
vv6ba nem jelentkezett?
2014. febr. 3. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!