Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú áthív magukhoz filmezni, akkor szinte biztos, hogy szexet akar?
Figyelt kérdés
Úgymond első randinkon már voltam fent a srácnál, a szülei nem voltak otthon,és nem akart tőlem semmi olyat se, hozzám se ért. Most áthívott magukhoz filmezni. Szerintetek tuti, hogy azt akarja? Én nem hiszem. Csak érdekel a véleményetek.
18L 20F
2014. febr. 2. 20:14
11/14 anonim válasza:
nem feltétlen
de biztos azt is lejátszotta már a fejében :D
majd a helyzet hozza
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, mentek a zöld kezek. :) Én nem akarom még, lehet ő akarja, de nem hiszem hogy bepróbálkozik, rendes srácnak tűnik. :D
2014. febr. 2. 20:23
13/14 anonim válasza:
á ezt én is trükköztem
tényleg filmezni hívtam át és tudtam hogy nem szeretne lefeküdni még velem de utána már gyanútlanul jött legközelebb
14/14 anonim válasza:
majd kiderül. de ha már egyszer felmentél akkor nem mind1? mármint. félned nem kell tudod hol a kijárat. amúgy meg valszeg filmet akar nézni és azon fog végig parázni hogy ha átkarol akkor elküldöd-e a p*csába vagy hagyod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!