Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy egy egyetemista lány akinek kell a zseton albira, meg egyebekre kap magának egy-két pasit aki fizet neki, hogy lefeküdjön velük, az nektek ugyanolyan prosti mint aki kint áll az utcán?
Amúgy meg, egyetemista lány fel tud szedni vastag palikat, egy egyetem nagyon jó pecázóhely ahogy hallani és keres mondjuk havi egy millát.
(mert ugye azt senki nem gondolja bután, hogy éhbérért csinálják)
Celeblányok keresnek havi 10 millát vagy 20-at( akik Dubajoznak, Keleti Gyöngyikével, más madamokkal, Monacoznak, meg hajókon mulattatják az arabokat és valamilyen szépségkirálynők)
Rendes munkával nyáron osztogathatod a kérdőíveke a Déliben, kapsz érte havi 70 ezret?!
Az én véleményem szerint először is tisztázni kéne, azt hogy ki a prosti?
Az a Hölgy aki világ legrégebbi, és legszebb szakmáját űzi? Pénzt kap a szexért, és csak azzal fekszik le akivel akar, és csak annyiért amennyiért Ő akarja, és nem tesz meg olyat, amit nem akar.
Vagy
Például én (és még sokan mások), aki egy gyárban dolgozok havi 130-ért, és a főnököm arra utasít amire akar (még az sem baj, ha nem a szakmád). Sőt még azt is elvárja, hogy nyaljak neki. A fizetésembe meg csak nekem nincs beleszólásom.
Akkor most ki a nagyobb k***a??? Szerintem nem az örömlány az.
Egyébként azon azért elgondolkodtam, hogy a diplomás csajok miért nem találnak maguknak szerető férjet???
36f
A diplomás az nem egyenlő egy robottal, aki ugyanúgy néz ki és ugyanúgy gondolkodik.
Gondolom azért nem találnak szerető férjet mert nem hiányzik nekik.
Ha megnézzük néhány egykori szépségkirálynő és modell, és műsorvezető celebritás, vígan neveli a következő "modell"generációt-vagyis leendő luxuskitartott hölgyet, és jól megvannak férj nélkül is...
Sok jó és normális nőnek nem kell férj, és sok normális és csinos faxi meg nem akar feleséget.
De rengeteg olyan felsőpolgári férjről tudok, aki kitart nőt, vagy volt már luxusk..vánál...
Akkor ők miért házasodtak meg? Kényelmi szempontból, hogy legyen aki felneveli a gyerekeit, mutat egy elfogadott képet a társadalom felé, és ugyanúgy éli a maga kis nem éppen szent életét, attól, hogy nem köti idegenek orrára.
Amíg van kereslet addig van kínálat is!
És nem érdekel ha lepontozzák a válaszomat, senki sem kényszeríti rá a férfit, hogy menjen a kis pénztárcájával egy nálánál jóval fiatalabb és a feleségénél jóval csinosabb lányhoz mulatni!
Fura, de a Római Birodalomban a hetérák még köztisztelenek is örvendtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!