Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban felkeltem a lányok érdeklődését, ha izmosabb vagyok és edzettebb?
Nem.
Katonáskodtak,saját testsúly+rönköket és köveket emeltek.
Ne kezdd te is a sötétkedést
én vagyok a sötét.... szerintem az elég egyértelmű, hogy az ókorban te vadbarom a fegyverek és a páncél emelgetése viselése izmossá tette azt hittem ezt nem kell említeni, farönkök... nyilván persze, de a lényeget nem egészen fogtad fel sajnos... nem voltak akkor gépek tehát az erősödést és izmosodást 80%-ban saját testsúllyal való edzéssel végezték mivel a rönkön kívül nem volt más :)
A thermpülai szorosnál feljegyezték, hogy amikor a perzsák kémkedtek a spártaiak után azt látták, hogy különböző saját testsúlyos gyakorlatokat végeznek :)
Dicséretes hogy tudsz idézni a Fegyencedzésből (aminek semmi törtténelemtudományi alapja) de hidd el kicsit jobban vagyok a témában ;)
Érdekes módon ókori húzódzkodót egyet se találtak de emelőgolyót annál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!