Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szürke 50 árnyalatához hasonló könyvek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 00:15
11/17 anonim válasza:
nemtudom pontosan a nevét az írónak, sylvia day nak van 3 könyve ami ilyesmi én nem olvastam de barátnőm azt mondta h ez hasonló!
12/17 anonim válasza:
Friedrich Nietzsche : A tragédia születése avagy görögség és pesszimizmus
14/17 anonim válasza:
Egyébként, Lilla! Az O története könyv is, Pauline Réage a szerző, de csak erős idegzetűeknek ajánlom, én nem bírtam végigolvasni. :)
15/17 anonim válasza:
Jaaajjj eszembe jutott még 2
de Sade márki-tól a Sodoma 120 napja és a Justine, avagy az erény meghurcoltatása.
16/17 anonim válasza:
Én innen szerzek mindent!
Imádom őket, nagyon jók!!!
Jó olvasást!
Ja!Sorba olvasom őket, a "szürke" utáni kedvencem az "Amit csak ő akar".
17/17 anonim válasza:
Milton (és Rose) Friedman: Válaszhatsz szabadon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!