Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy pasitól nőnek érezitek magatokat, akkor bele is zúgtatok?
Lányok, olyan lehet, hogy egy pasitól nőnek érezitek magatokat, akkor bele is vagytok belezúgva?
Vagy a kettő nem biztos, hogy együtt jár?
Én nőnek érzem magam, függetlenül attól, hogy van-e mellettem férfi. Egyébként igen, fontos, hogy tényleg nőnek érezzem magam egy férfi mellett, de ez nem jelenti azt, hogyha egy férfi mellett nőnek érzem magam, akkor bele is zúgok. Tehát oda-vissza nem működik a dolog, de kétségtelen, anélkül nem tudnék beleszeretni valakibe, hogy nem érezném mellette azt, hogy nő vagyok.
Van egy nagyon jó fiúbarátom, ő érezteti, hogy nő vagyok. Figyel rám, érdeklődik, udvarias velem stb. mégsem zúgtam bele. Sőt, el is mondtam neki, hogy nem vagyok belé szerelmes, és nem szeretnék most kapcsolatot, mégsem romlott meg a kapcsoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!