Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/26 anonim válasza:
Ha nem magassarkúba jársz akkor igen. 175cm vagyok szóval a magassarkú már sok lenne :D
13/26 anonim válasza:
Kapcsolatok elvezeti resze amugy is vizszintesen tortenik ... kit erdekel, hogy neked kozben lelog a labad az agyrol :)
14/26 anonim válasza:
itt az a kérdés hogy te járnál nálad alacsonyabb fiúkkal?
15/26 A kérdező kommentje:
59 kg vagyok és 20 éves
amúgy én nem járnék nálam alacsonyabbal, min. egy magas legyen velem. tudat alatt sem jöttek be sosem az alacsonyabb srácok.
2014. febr. 1. 12:59
16/26 anonim válasza:
Én is 173 vagyok, csak fiúban! Egymásnak lettünk teremtve!!! :D
17/26 anonim válasza:
173 annyira nem is magas. 169 vagyok és mindig alacsonynak érzem magam. Simán el tudnám képzelni, hogy még 5 centivel magasabb legyek. Jobb is lenne, mert legalább hosszabbak lennének a lábaim.
18/26 anonim válasza:
173 tényleg nem olyan magas, így is lenne 25 centi különbség köztünk.
19/26 A kérdező kommentje:
#18 az érdekes lenne :D
2014. febr. 1. 13:16
20/26 anonim válasza:
Azt azért hozzáteszem, hogy az én javamra van plusz 25 centi :D.
Azért egy magassarkúval gyorsan lehet javítani a helyzeten, 15 centi már teljesen normális különbség. Lányok pedig általában szeretnek magassarkút hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!