Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a ronda férfiaknak meg kell barátkozni azzal a
gondolattal hogy nem lesz senkijük?
Az aszimmetrikus arcot, fejet lehetne ellensúlyozni mondjuk egy bomba testtel. De nem is muszáj ilyen messzire menni. Nagy a füled? Növeszd meg a hajad. Csúnya száj? Szakáll.
Ennyi az egész. Csak az a helyzet, hogy bsztok az egészre, csak sajnáltatni tudjátok magatokat.
2014. febr. 1. 14:02
11-es!
Először is,én nem sajnáltatom magamat.
Másodszor,neked szemlátomást semmi fogalmad arról hogy mit jelent egy csúnya arc,tehát ne oszd az észt ha megkérhetlek,sértő stílusban főleg nem.
Szerinted mit ér egy jó test hacsak nem félmeztelenül mászkálsz?
A hosszú haj,szakállnak kötelezően jól kell állnia?
Ne írj butaságokat.
2014. febr. 1. 14:15
növesszen anyád szakállat 11es.
2014. febr. 1. 14:18
Ronda emberként minden téren hátrányos megkülönböztetésben lessz részed. Kevesebb barát. Talán 1 barátnő. És kiskorodtól kiközösítés gúnyolódások. Mire felnősz egy lelki roncs leszel. És ha mindeszt árván kell átélned az maga a pokol. Senkitől sem kapsz szeretetet, csak megvetést. Jobbik esetben is csak levegőnek néznek. Hiába igyekszel a munkahelyeden elismerést ne várj! Mert mindig az a helyes csaj, vagy magas jóképű(vagy legalábbis átlagos) srác lesz előléptetve. Mert velük szívesen kávézgat az igazgató. És bárhol meg mer velük jelenni, hogy képviseljék a céget! Ez van! A legjobban azt gyűlölöm, amikor elkezdik osztani az eszet, min változtass! Fogalmuk sincs min mentem keresztül. Ők a boldog családjukkal, sok barát, hetente új barátnő, drága ruhák. Nekik ez természetes. Nekem az a természetes ha van mit ennem, és tető a fejem felett! De ők ezt sose fogják megérteni!
2014. febr. 2. 11:50
Igen.
De ha sikerül, utána már kevesebbet fogsz törődni a párkapcsolat utáni vágyakozással, jobban tudsz élni a hobbidnak, munkádnak.
2014. febr. 2. 12:25
Sajnos én is ronda vagyok... (Kiállóak a füleim) és a hajammal takarom de ez sem segít mert ugyanúgy gúnyolnak.. 17/F
2014. febr. 2. 12:54
Az biztos, hogy ronda férfinek sosem lesz senkije. Ebből a megcáfolhatatlan tényből kell kiindulni.
2014. febr. 8. 16:16
Akkor bzdmeg magad a ronda fejeddel együtt.
2014. febr. 11. 15:26
Kapcsolódó kérdések: