Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy képzelitek el, milyen férfit szeretnének a nők maguk mellé?
8:
A nők tudják legkevésbé, hogy mit akarnak. Ha széles körökben mozogsz, te is láthatod hogy a legjobb női nem a "kedves, rendes, aranyos, jófej, stb." srácoknak, hanem a gazdag és/vagy jóképű és/vagy magabiztos, határozott, domináns srácoknak van. Hiába mondja a legtöbb nő, hogy "kedves, aranyos, jófejt" akar, irtó nagy fas.zság ez. Mert a valóság mégsem ezt reprezentálja.
Én szívesen lennék behódoló, étterembe nőt randizni vivő, kedves, aranyos, jófej ember, ha a jó nők erre buknának. Ha így lehetne őket megszerezni, akkor egyből ilyenné válnék. De mivel a nőknek nem erre van kereslete tömegesen, a kínálat sem mozdul el ebbe az irányba.
Hát, nem egy pénzes facebook-huszár George Clooney-t...
Kb. annyi egyezik a válaszok és az "ideálom" között, hogy legyen magabiztos és legalább a családjában legyen képes vezetőként viselkedni (mint családfő).
Egyébként lehessen vele komoly dolgokról beszélgetni, de azért ne legyen egy besavanyodott valaki. Legyenek céljai, elképzelése a jövőjéről, az élet egyik területén se várja hogy a szájába repüljön a sült galamb, legyen képes dolgozni az álmaiért. Ja, és adjon azért magára valamicskét (nem, nem kikent pávafiú kell, csak legyen igényes mind a higiéniára, mind az öltözködésére nézve).
"Legyenek céljai, elképzelése a jövőjéről, az élet egyik területén se várja hogy a szájába repüljön a sült galamb, legyen képes dolgozni az álmaiért. Ja, és adjon azért magára valamicskét (nem, nem kikent pávafiú kell, csak legyen igényes mind a higiéniára, mind az öltözködésére nézve)."
Jajajaja. A 6-os és 12-es vagyok. És ebben amit idéztem tőled is tökéletesen egyetértünk. A nők szemében sokkal vonzóbbak az ambiciózus férfiak.
Az emlősállatoknál a nőstények a hímeknek csak 20%-val létestítenek szexuálisa kapcsolatot, azzal a 20%-kal, akinek a legjobb a génállománya, a legegészségesebb, a legerősebb. Ennek az az oka, hogy a vemhesség és az utódgondozás teljesen lefoglalja és kimeríti a nőstényt, így a gének szelekciója a hím oldalán valósul meg, a hímek igyekszenek mindenkit megtermékenyíteni, a nőstények pedig csak a legjobb hímeknek engedik (illetve sok fajnál a hímek közti hierarchia, vagy az ad hoc párbaj korlátozza a gyengébbeket a párzásban).
Az embereknél is így van, tehát amikor egy nő férfiről, vagy férfiakról beszél, akkor külsőre vonzó férfit kell ezalatt érteni, és ezeknek a belső tulajdonságaira irányul a kérdés. Valójában azonban a tulajdonságok nem lényegesek, mivel a 20%-os arány miatt 4:1 túlkínálat van nőkből, és így a vonzó férfiakon belül már csak az igazán szép nők válogathatnak ilyenek alapján.
Egyébként a tenyésztett állatoknál is így van, a kutyatenyésztőknél noname nőstényeket fedeznek be világhírű hímekkel, vagy a csirkekeltetőben a hím csibéket élve ledarálják.
# 16
Elléggé reálisan leirtad a helyzetet. Amúgy erről a férfiak 20%a szexel az összes nővel dologról még hallottam, nem lehet, hogy kicsit olyan "urban myth", mert mindenhol ez a bűvös 20% szerepelt. Azért kicsit lélekromboló tudni, hogy 1 mázlistára 4 nő jut, másoknak meg 0...
Milyen férfit szeretnének a Nők maguk mellé?
Ezt szerintem még ti Nők sem tudjátok!
Viszont ha nekem kell megfogalmaznom akkor ezek mindenképpen fontosak:
- legyen magabiztos
- legyen egzisztenciája, vagy legalább is törekedjen és a lehetősége meglegyen, egy jó élet megteremtésére
- genetikailag alkalmas legyen a gyerek nemzésre
- s természetesen azért idővel alakítható legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!