Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolhatott az az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhatott az az ember aki azt kérdezte tőlem hogy "Heggeszt most valaki? "?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy van-e pasid, vagy szexpartnered.
2014. jan. 31. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
csak kölcsön akarta kérni a védő szemüveged, ha nem hegesztesz!
2014. jan. 31. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
kúr-e valaki? így értette
2014. jan. 31. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Jesszus, milyen trógerek vannak...
2014. jan. 31. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
14%
4-essel az élen
2014. jan. 31. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Én az ötössel értek egyet!

A kérdező kérdezőjét ne szóljátok le. Teljesen tiszta lappal játszik, s a tényleges érdeklődési körének megfelelő kérdéssel bombázta le a kérdező csekély megértési képességeit. Nem hazudott neki szerelmet, meg házasságot, meg romantikát. Ennyi.

Az, hogy a kérdező ezt nem értette a kérdés jogosságát igazolja, hiszen pont erre való.... mind a kérdés, mind a nekünk kérdést feltevő lány.

Kérdező: válaszold neki azt, hogy gyere csináld velem amire gondolsz/ amire való vagyok. S rögtön kiderül minden. (Remélem elmúltál 14, mert ellenkező esetben tekintsd válaszom tárgytalannak!)

2014. jan. 31. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
azt ne mondd, hogy nem tudod mire célzott ezzel a kijelentésével?
2014. jan. 31. 17:03
 8/10 Jászay András ***** válasza:
100%
Ami azt illeti, eddig én sem ismertem a hegesztés szónak ezt az alkalmazását. Csak azt tudtam volna mondani a kérdező helyében, hogy tekintettel az emberiség létszámára most is biztosan nagyon sokan hegesztenek...
2014. febr. 2. 09:37
 9/10 anonim ***** válasza:

mondd azt, hogy szerencsére senki nem hegeszt, de basznak rendesen.

csak a tiszta lapok miatt...

2014. febr. 5. 09:24
 10/10 Dokipapa válasza:

Lehet, hogy csak kilyukadt a kipufogója a kocsin, és gondolta megkérdezi, hogy hegeszt-e most valaki? Hátha mákja van, és megcsinálják...

Sok-sok szexista... :P :D

2014. febr. 6. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!