Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 5 éve ismerek, és nagyon jóba vagyunk. Kb ilyen ötször biztos megkérdeztem már tőle, hogy nem akar e járni velem, de mindig az volt a válasza hogy nem, mert attól fél hogy ha szakítunk akkor már nem leszünk barátok. De én nagyon szerelmes vagyok belé és most mit csináljak ha nem lehet az enyém? Elfelejteni meg nem tudom. :(
2014. jan. 30. 21:34
 1/2 Ocala ***** válasza:
48%
Hát vagy nagyon rányomulsz és összejön , vagy pedig nem és nem maradtok barátok. Ezt vállalni kell , még mindig jobb mintha szenvedsz mellete.
2014. jan. 30. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet.

De inkább ne erőltesd.(Én se tettem és így lett a legjobb.)

Ugyan ezt a szöveget mondta és ezzel határozott NEM-re utalt.

És még sok lány van rajta kívül.;)

Remélem segítettem.:)

Viszont ha ráhajtasz sok szerencsét :D

2014. jan. 30. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!