Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy olyan sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy olyan sok fehér lány, nő jár fekete hapsival míg szinte egy fehér hapsit sem lehet látni, aki fekete lánnyal, nővel járna?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Debrecenben az egyetem miatt elég sok a néger srác fehér lány pár, és leginkább azért ez, mert kevés néger lány jár az egyetemre. Inkább arab és japán lányok vannak. Előbbiek hivatalosan nem fiúzhatnak. Szóval azért is van így, mert ahogy már írták urban legend, hogy nagy van nekik, a másik pedig a számszerű előfordulások. Plusz a néger lányok inkább megmaradnak a négerfiúknál. Ilyen párokat gyakrabban láttam.
2014. jan. 31. 12:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, urban legend.

Es a testszaguk miatt teljesen mindegy, hogy mekorra.

Amugy meg a neger csajok meg ahogy hallottam pasiktol, hogy onzoek az agyban, ha elelvezett, akkor vege, es nincs bj se, ellenkezik a vallassal, nagy alkereszteny mind, ugyhogy ne is akarjatok

2014. jan. 31. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

"Képzeld a barátom sokra ment vele. :)"

Nem az udvarlással ment sokra, hanem a jóképűségével/magasságával/izomzatával/pénzével, megfelelő rész(ek) aláhúzandó(k). Ha nem nézne ki jól, udvarolhatott volna ítéletnapig.

2014. jan. 31. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok!

Igazából nyugodtan "sírhat" a néger fiú,meg a magyar is. Nem a bőrszín a lényeg, hanem az ,hogy vagy bejön a másik, elbűvöl az udvarlásával, a fellépésével,a személyiségével, a kedvességével ,vagy nem!

2014. jan. 31. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nem a bőrszín a lényeg, hanem az ,hogy vagy bejön a másik, elbűvöl az udvarlásával, a fellépésével,a személyiségével, a kedvességével ,vagy nem!"

...helyett a külsejével, nem ritkán a bőrszínével.

2014. jan. 31. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!