Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te most randira hívsz?
Figyelt kérdés
Ti erre a kérdésre mit szoktatok válaszolni?
Igen, hát így is lehet nevezni
vagy ti mit szoktatok erre a kérdésre felelni? kicsit "tereltek" vagy konkrétan azt hogy igen?
2014. jan. 30. 18:29
1/9 anonim válasza:
Igen! Ne tereljél, a legjobb az, ha nyíltan elmondod, hogy mit akarsz.
4/9 anonim válasza:
Ilyenkor már nem terelnék, annyit írnék "Igen"
7/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk a túl nagy őszinteség se jó mindig.. sajnos
de mondjuk ennek a kérdésnek nincs nagy súlya ?)
2014. jan. 30. 18:32
8/9 anonim válasza:
Nem én dugás előtti tiszteletkörre hívlak.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ennek a lány szemében 1 tonna a súlya a fiúéban kevesebb. Szerintem tökéletes vàlasz nincs. De ha választani kéne akkor ez lenne: "Mondhatjuk annak is." Mellé XXL-es mosoly és egyértelműen tudjuk (mi lányok), hogy ez bizony az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!