Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek nő létemre szerelmes vagyok egy másik nőbe ő is tudja ezt, de nem vesz tudomást rólam már ebbe a reménytelen szerelembe bele vagyok betegedve, mert már pszichés tüneteim is vannak. Vajon el kéne mennem pzsichológushoz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:50
11/15 anonim válasza:
járhatsz pszichológushoz ha akarsz de ne azért mert csajba vagy szerelmes hanem azért h fel tudd dolgozni az elutasítást
12/15 anonim válasza:
Ha massal nemm tudod megbeszelni akkor jo otlet bevonni egy szakembert :) remelem minden rendbe jon!
bunkokaim, akik nyavajognak h hova fajul a vilag: Senkit nem zavar h ki kit szeret csak az ilyen homofobokat akik irigyek mas batorsagara es boldogsagara T.T kezeljetek magatokat
Egyebkent aki szerint azert leszbikus egy no mert nem jott ossze neki sraccal nezze meg megegyszer a leszbikus definiciojat :)..
13/15 anonim válasza:
El kéne jutni odáig, hogy kimondja, hogy nem akar tőled semmit. Valószínűleg az a baj, hogy a kapcsolatotok nincs lezárva.
14/15 anonim válasza:
A világ tele van reménytelen szerelmekkel.
Belém is szerelmes pár nő, nem veszek róla tudomást, nem akarok tőlük semmit.
15/15 anonim válasza:
Kiheverted?
Mi lett a vege? Most en is ebben a cipoben jarok, szerelmes lettem egy nobe pedig csaladom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!