Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Barátomnak más "az esete" mint amilyen én vagyok.
Tudom nem tűnik nagy problémának de alig van önbizalmam, így is nehezen hiszem el hogy pont én vagyok jó neki.. Tudom hogy szeret, de úgy érzem nem vagyok elég jó. Egyszer megjegyezte hogy neki a vörös haj a gyengéje. Nekem szőkésbarna, teljesen "semmilyen" színű a hajam. Eddig is utáltam, de mostmár teljesen, és irigykedek és kicsit féltékeny vagyok minden vörös hajú lányra, tudom hogy a barátom sose csalna meg de folyton az jár a fejemben hogy így nem tetszhetek neki annyira mint ők. (Ez csak egy probléma a sokból)
Hogy fogadjam el magam?
vannak online ilyen ideig-óráig tartó önbizalom növelő előadások, könyvek stb.
egy olyat próbálj ki.
ez a probléma csak is a te fejedben létezik az önbizalom hiány miatt.
Ha valami miatt egyszer elveszíted,az ez a fajta túlgondolásod!
Ha nem lennél az esete nem lenne veled,és pont.
Hagyd másra a gondolkodást.
Tudom hogy hülyeség.
És festetni nem akarom, egyrészt én nem akarom, másrészt neki se jön be ha festi valaki, szóval nem lennék előrébb :D
Szóval tudom hogy butaság, a kérdés hogy hogy győzzem meg magam hogy kár ezen aggódni?
Van egy őrült ötletem: a saját külsődről dönts te, a saját külsejéről meg döntsön ő.
Őszintén... atomfizika ez? Sztochasztikus folyamat? Vagy csak józan paraszti ész...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!