Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben honnan tudhatom? Mire figyeljek?
Adott egy pasi (30 éves), buliban megismertem, csókolóztunk. Egyszer randiztunk is azóta. Többször is említette már, hogy elmehetnék hozzá. Kifejtettem a véleményem arról, hogy az ilyesminek úgyis szex a vége (de ő ezt másként látja!) és én azt még nem szeretném. Ennek ellenére azóta is kérdezte, hogy nem megyek-e el hozzá.
Ilyenkor 100-ból 100 pasi azért hív el, mert szexelni akar, vagy van rá egy halvány esély, hogy nem csak azért hív?
Milyen egyértelmű jelre kellene figyelnem?
25L
Nézd, szerintem nem olyan rossz dolog a szex :DD
De szóval komolyat akarsz tőle, akkor tiszitázd le vele előre a dolgot. :)
13-as:
Nem véletlen volt a csók, mert nekem nagyon tetszik. Az agyát pedig nem húztam és nem hinném, hogy kínzom, mert kifejtettem már neki (mint írtam a kérdésben is), hogy az ilyen lakásra hívásnak úgyis szex a vége.
Nem az a baj, ha le szeretne velem feküdni. Én félénkebb és visszafogottabb vagyok, lassabban haladok ilyen dolgokkal, viszont nagyon tetszik nekem.
Azért nem hagyom a fenébe ezt az egészet, mert meg akarok győződni arról, hogy csak szexre kellenék neki vagy sem. Mert ha komolyabbat akar tőlem, akkor nem bocsánatám meg magamnak, hogy hagytam veszni a dolgot.
Hát, kedves kérdező, gyanítom, hogy a leglátványosabb jele az lesz, ha felmész hozzá, és nem akar leteperni. Én adnék esélyt neki, hogy bizonyítson.
De nézzük, mi van, ha nem nekem van igazam:
"mert meg akarok győződni arról, hogy csak szexre kellenék neki vagy sem."
Távol álljon tőlem, hogy kritizáljam, vagy pejoratív jelzővel illessem az észbeli képességeidet, de 25 évesen lehetne annyi eszed, hogy "az ezer mérföldes út is az első lépéssel kezdődik."
Olyan nincs, hogy valaki CSAK szexre kell egy pasinak. Olyan van, hogy a pasi rájön, hogy, na, ez a csaj csak arra jó. Egy kapcsolat jó esetben mindig úgy indul, hogy örökké tartó szerelem a cél. Hogy aztán időközben merre fejlődik, az rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!